Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Vești bune pentru 3 zodii

Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici.
05.06.2021 | 21:35
Horoscopul runelor pentru saptamana 713 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici Vesti bune pentru 3 zodii
Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici arată că va fi una plină de provocări pentru mai multe zodii, în care trebuie să fie foarte atenți la ce cheltuiesc, ce fac și mai ales cu cine.

Pe de altă parte, veștile bune vor ajunge la mai mulți dintre nativi, care vor avea parte de bani sau chiar de o nouă dragoste, a transmis astrologul la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Aceștia sunt protejați de divinitate pe tot parcursul acestei săptămâni, astfel că sunt fericiții zodiacului. Toate necazurile stau departe de ei.

Taur

Trebuie să te relaxezi mai mult și să nu își mai facă griji pentru toți ceilalți. De asemenea, vor afla că persoana despre care se preocupă este foarte sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În această săptămână, cei din zodia Gemeni trebuie să fie răbdători, pentru că marile daruri vin doar pe cei care le așteaptă. Nu trebuie să forțezi mâna norocului.

Rac

Vești bune pentru Raci, pentru toată săptămâna 7-13 iunie 2021. Cei dragi te răsfață și este posibil să primești cadouri sau chiar sume de bani.

ADVERTISEMENT

Leii sunt protejații săptămânii 7-13 iunie 2021

Leu

Săptămâna aceasta se arată a fi una deosebită pentru Lei, care au parte de prosperitate pe toate planurile, inclusiv pe cel financiar. Astfel, ei se bucură de un mare belșug.

Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămâna grea, plină de provocări, pe toate planurile. Poți să ai și ceva probleme de sănătate și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o fază de afirmare pentru toți cei din zodia Balanță. Trebuie să îți arăți adevărata valoare, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Scorpion

Scorpionii au mare noroc pe zona dragostei, dar poate să se transforme rapid în ghinion, dacă nu poți să te descurci cu ea. Ai parte de o dragoste nouă, plină de pasiune.

Săgetător

Sunt mari șanse să faci o călătorie în această săptămână, așa că ai face bine să fii deja pregătit cu bagajele la ușă!

Capricorn

Cei din zodia Capricorn vor avea un conflict în această săptămână, anunță Mihai Voropchievici. Totuși, ei sunt pregătiți de orice luptă, așa că nu se tem să intre în vreuna. Cu calm și fără un ton ridicat poți rezolva multe.

Vărsător

Lasă în urmă trecutul și bucură-te de ceea ce ai acu, în prezent. Vei avea o săptămână foarte bună, dar doar dacă reușești să faci asta.

Pești

Pentru Pești, săptămâna aduce o surpriză importantă, în ceea ce privește casa lor. Primește-o cu mare bucurie, fiindcă te așteaptă de ceva vreme.

ADVERTISEMENT