Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină totală!

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, a realizat horoscopul runelor pentru a doua săptămână din luna ianuarie 2023, cuprinsă între 9 și 15.
07.01.2023 | 12:00
Horoscopul runelor pentru saptamana 915 ianuarie 2023 Mihai Voropchievici anunta zodia cu protectie divina totala
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO FANATIK
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK v-a obișnuit din decembrie încoace, vă prezintă runele pentru săptămâna următoare, realizate în exclusivitate de astrologul publicației, maestrul numerologiei, Mihai Voropchievici!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023, realizat de astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici

Află din rândurile de mai jos la ce trebuie să te aștepți în săptămâna cuprinsă între 9 și 15 ianuarie dacă ești Berbec, Gemeni, Rac, sau, de ce nu, Balanță!

ADVERTISEMENT

Berbecul, în intervalul ăsta, e sfătuit să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Ar fi bine să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. De altfel, tot anul va fi mai bun. Nu vă mai uitați în urmă și așteptați acele lucruri bune care vin la voi.

Taurul să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Poate să aibă loc schimbarea pe 9, pe 10 sau pe 11 ianuarie. Toată minunea stă în a fi pregătiți pentru o astfel de schimbare.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot găsi răspunsul sau rezolvarea la toate problemele care îi frământă, numai angajându-se într-o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Să dea telefon, să facă o consfătuire de familie.

Racul primește o veste grozavă. Veți da lovitura! Se va produce un salt rapid și calitativ în existența voastră. Au fost pasaje și mai puțin plăcute, dar acum saltul va fi semnificativ. Puneți mâna și folosiți-l cu încredere.

ADVERTISEMENT

Leul are o săptămână mai grea

Leul are o rună mai neplăcută, mai puțin benefică. Îi sfătuiește să dea dovadă de forță, de putere, de tărie, să fie puternici și rezistenți. E o săptămână cu lucruri destul de neplăcute care pot fi pe sănătate, pe zona financiară ori pe zona amoroasă. Să vă dea Dumnezeu putere și tărie să depășiți această săptămână.

Fecioara a atras lozul cel mare. Fecioarelor, sunteți învingătoare. Îl au pe Wunjo, deci au câștigat pe toate planurile. Dau lovitura și să le fie de folos și cu folos!

ADVERTISEMENT

Balanța primește o veste grozavă. Să fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore și toate acestea într-un interval foarte scurt. Gândiți-vă că sunt schimbări bune.

Scorpioni, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie! Luați-vă bani la voi, că plecați într-o călătorie. Poate fi un interval de 3-5 zile sau pentru un an, doi sau trei.

Săgetătorul, protejat de Divinitate

Săgetătorul primește protecție și siguranță în fața tuturor forțelor malefice care îl înconjoară în Univers. Au o săptămână de protecție totală.

Capricornul e pe post de call-center, de receptor: mesaje, telefoane, mail-uri, scrisorele. Mesajele trebuie recepționate. Voi aveți un mesaj foarte important și ar fi bine să fiți pregătiți să îl înțelegeți cu discernământ și multă lumină în suflet.

Vărsătorul trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Făcând acest lucru, veți câștiga.

Peștii primesc din nou o rună pe care au mai tot primit-o. Foarte curând, veți afla un adevăr important care vă va marca viața ori o va schimba. E în funcție de ce ați făcut voi, lucruri bune sau mai puțin bune. E o rună karmică!

ADVERTISEMENT