Life

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Ce se întâmplă cu Gemenii

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Numerologul are vești bune pentru fiecare zodie. Una dintre ele, însă, va da marea lovitură!
16.04.2022 | 19:47
Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru saptamana 1824 aprilie 2022 Ce se intampla cu Gemenii
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici vine cu lucruri pozitive în horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Este o perioadă de renaștere pentru mulți nativi, una în care lucrurile se vor schimba în bine.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022

Berbecii pot afla un adevăr foarte important care vine cu un marcaj asupra vieții lor. Taurii găsesc rezolvarea tuturor problemelor care i-au frământat. Se gândesc la faptul că ar fi bine să participe la discuții sincere cu persoanele din familie.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Ar fi bine să lase necazurile în urmă. Vine o perioadă fantastică pentru ei. Racii au o săptămână de mesaje. Le place, nu le place, nu au încotro. Vor comunica intens. Vor fi nevoiți să vorbească mult, dar și să asculte cu atenție.

Leii primesc un mesaj dublu. Trebuie să se relaxeze în legătură cu grijile pe care și le fac față de persoanele lor apropiate. Fecioarele dau lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Va avea loc o schimbare masivă.

ADVERTISEMENT

Balanțele s-ar putea muta de la locul de muncă ori și-ar putea găsi o altă locuință. Scorpionii au parte de multă dragoste. De trei săptămâni încoace au parte numai de lucruri frumoase pe plan amoros. Sunt foarte bine pregătiți pentru o relație nouă.

Săgetătorii vor începe o viață nouă. Vor renaște, se vor revigora pe toate planurile. Se vor bucura de tot ce au. Capricornii au o perioadă de protecție divină împotriva tuturor forțelor malefice care îi înconjoară.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trebuie să abordeze toate problemele într-o manieră cu totul schimbată. Trebuie să-și schimbe comportamentul, atitudinile, să decidă altfel. Peștii primesc daruri minunate și tot felul de beneficii. Pe lângă gândurile bune, nativii de apă vor fi, așadar, și cadorisiți.

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost realizate în emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată de Antena 3. 

ADVERTISEMENT