Life

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Ce pățesc Balanțele

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Află ce aduce pentru fiecare zodie săptămâna cuprinsă între 30 mai și 5 iunie 2022!
28.05.2022 | 20:49
Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru saptamana 30 mai  5 iunie 2022 Ce patesc Balantele
Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, realizat de Mihai Voropchievici, vine cu tot felul de vești plăcute pentru majoritatea zodiilor. Cine va fi, însă, pe o pojghiță subțire de gheață?

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

Berbecii rămân acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Se produc schimbări chiar în habitatul lor.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși pe ceartă. Vor să susțină o mică bătălie. Runa le va oferi soluții.

Gemenii primesc o atenționare foarte serioasă. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, la serviciu, dar și în societate.

Racii au un mesaj dublu. Trebuie să se relaxeze. Ei se ambalează imediat când simt că e ceva în neregulă. Nu trebuie să își mai facă probleme legat de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Ar face bine să comunice mai mult cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Leii vor afla un adevăr care le vor marca viețile. E momentul adevărului pentru ei, un adevăr care va produce schimbări bune.

Fecioarele, în schimb, sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Toți nativii vor simți un soi de revigorare și fizic, și psihic, și material.

ADVERTISEMENT

Balanțele n-au o perioadă ușoară

Balanțele au o săptămână de-a-ndoaselea. Ele fiind mai colerice, trebuie să se controleze un pic. Să nu mai producă furtuni din te-miri-ce.

Scorpionii intră într-o zonă în care apar probe de încercări. Trebuie să aibă forță, tărie, putere. Au de făcut plăți karmice.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii dau la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Au o săptămână mult mai bună.

Capricornii, prin truda lor în folosul celorlalți, primesc recompense. Cineva se gândește la ei și le trimite cadouri minunate.

Vărsătorii își fac bagajele. Astrele le anunță călătorii. Peștii, ca de obicei, cad în abatere și recidivează. Au un salt rapid și calitativ în existența lor. Iar vor da lovitura!

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT