Life

Horoscopul săptămânii 3-9 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Scorpionii găsesc soluții pentru a face bani

02.08.2020 | 12:50
Horoscopul saptamanii 39 august 2020 adus de Camelia Patrascanu Scorpionii gasesc solutii pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Săptămâna 3-9 august 2020 începe cu Luna Plină în Vărsător, moment astral ce se axează pe inimă, inspirație și creativitate, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu. O săptămână care va fi sub semnul acestei dorințe.

Luna Plină din 3 august reprezintă un moment al “culesului“. Vom primi ceea ce am semănat, lucruri bune sau rele. Tot ceea ce am făcut în trecut va fi analizat și răsplătit sau pedepsit, după caz.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți nativi actionează, deseori, impulsiv, orbiți de momentul prezent, fără să țină cont de modul în care prezentul ne afectează viitorul sau de modul în care acțiunile trecute afectează momentul de acum.

Ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 3-9 august. Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru foecare zodie în parte

Berbec

Începi săptămâna cu idei excelente care îți vor pune imaginația la muncă. La jumătatea săptămânii, ar trebui să acționezi cu mai mult tact și delicatețe pentru a nu crea tensiuni și a nu-i deranja pe cei cu care lucrezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Un start bun de săptămână pe plan profesional. Te așteaptă ceva schimbări de carieră, loc de muncă sau este vorba de o avansare. Spre sfârșitul săptămânii ai ceva întâlniri amicale, o ieșire din localitate, poate.

Gemeni

Lună Plină pe axa perspectivelor de viitor îți aduce o nouă gândire, o nouă perspectivă, descoperi lucruri noi, atitudini mai potrivite pentru a ajunge la rezultate mai bune. Joi și vineri, zile excelente pentru socializare.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță un câștig financiar neașteptat sau nesperat. Pui mai mult preț pe viață și pe sănătate. Te gândești la familie și la bunăstarea ei. În weekend este posibil să surprindă pe toată lumea cu deciziile lor.

Leu

Nativii Leu își doresc mai mult succes și mai multă popularitate și este dreptul lor, iar pentru asta trag mult, se implică la locul de muncă. Finalul săptămânii le poate aduce plimbări în aer liber, poate o mică excursie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Muncesc mult în primele zile ale săptămânii pentru că trebuie să terminați niște proiecte începute mai demult. E nevoie să aibă îndrăzneală pentru a vedea oportunitățile și fără prea mult timp de gândire să spună că merg pe o anumită direcție.

Balanță

Un început de săptămână fabulos. Sunteți optimiști, plini de viață, vedeți partea frumoasă a lucrurilor și nu vă abateți de la credințele voastre. În weekend, atenție la relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Aveți abilitatea de a face bani din piatră seacă. Găsiți noi oportunități de rotunjire a veniturilor. Poate renunță la lucruri pe care nu le pot schimba și nu-și mai bat capul cu ele.

Săgetător

Vă faceți planuri de vacanță. Vă gândiți la libertate, la drumuri, excursii, plimbări în aer liber. Poate dați o fugă până la munte. Miercuri și joi accentul cade pe familie. Vineri și sâmbătă, atenție la excese.

Capricorn

Săptămâna începe sub semnul schimbărilor profesionale. Vă gândiți serios să vă schimbați serviciul, să vă reorientați. Foarte bine faceți, pentru că aveți ceva mai bun care vă așteaptă. Ceva mult mai stabil bate la ușă.

Vărsător

Luna Plină îi vizează direct ăentru că are loc în casa Vărsătorului. Va avea loc o schimbare de optică, de comportament. Veți munci cu drag și spor după ziua de marți. Pe finalul săptămânii, aveți grijă cum conduceți.

Pești

Sunt foarte spirituali la început de săptămână. Luna Plină din 3 august în Vărsător le poate aduce un alt viitor, un alt început plin de romantism și rezolvare a ,ultor probleme.  Atenție la zona financiară pe final de săptămână.

ADVERTISEMENT