Horoscopul săptămânii 3 noiembrie – 10 noiembrie 2017. VEZI Cum stai cu dragostea, banii şi cariera

Afla ce îţi rezerva astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii 3 noiembrie - 10 noiembrie 2017. ...
03.11.2017 | 09:00
Horoscopul saptamanii 3 noiembrie  10 noiembrie 2017 VEZI Cum stai cu dragostea banii si cariera
ADVERTISEMENT

Afla ce îţi rezerva astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii 3 noiembrie – 10 noiembrie 2017. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Berbec

Berbecii simt chemarea pentru meleaguri îndepărtate, nu-şi găsesc locul, vor să acumuleze cât mai multe cunoştinţe şi să-şi extindă orizonturile. Mercur intră în Săgetă tor la 5 noiembrie, făcându-i să fie mult mai optimişti şi mult mai încrezători în viitorul lor. Şi Venus schimbă semnul la 7 noiembrie, intră în Scorpion, de aceea este posibil să treacă prin unele schimbări în relaţii.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din această zodie mun cesc mai mult. Sunt puşi pe trea bă şi se pare că nimic nu le stă în cale. Odată cu intrarea lui Mercur în Săgetător, la 5 noiembrie, devin mult mai atenţi la de talii, uneori pot risca să nu vadă imaginea de ansam blu. Venus intră în Scorpion de la 7 noiembrie, iar Racii pot exagera cu dove zile de afecţiune faţă de persoana iubită şi pot fi mult mai dramatici decât de obicei.

Balanţă

Balanţele nu pot sta locului, mintea lor este activă şi nu au linişte. Odată cu intrarea lui Mercur în Săgetător, nativii din această zodie se pot apuca să studieze ceva nou. Nu e indicat să se arunce în proiecte lungi şi obositoare. Rutina nu este pentru ei. Venus în Scor pion, de la 7 noiembrie, îi poate îndemna să cheltuiască mai mult decât de obicei pe obiecte care nu le sunt neapărat necesare.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii în această perioadă nu sunt atât de deschişi cu cei din jur. Se abţin de la comentarii şi preferă să nu-şi spună părerea, lucru destul de neobişnuit pentru aceşti nativi. Cu Mercur în Săgetător, de la 5 noiembrie, este o perioadă bună pentru a medita asupra problemelor din trecut. Pot folosi timpul petrecut în solitudine pentru a se vindeca şi de a trece peste blocaje.

Taur

Taurii vor fi destul de tăcuţi în această perioadă. Sunt mai preocupaţi de propria persoană şi le este greu să-şi controleze emoţiile. Pot exploda şi pot afirma lucruri dure. Mercur în Săge tător îi îndeamnă să spună ce au pe su flet. Venus păşeşte în Scorpion la 7 no iem brie, îndreptându-le atenţia către par teneriatele din viaţa lor. Pot face mai uşor compromisuri.

ADVERTISEMENT

Leu

Creativitatea nativilor Lei iese în evidenţă în această perioa dă. Sunt mult mai relaxaţi, vor să se dis treze şi să fie în compania celor dragi. In trarea lui Mercur în Săgetător, la 5 no iembrie, le cam alungă cheful de muncă, îi interesează mai mult viaţa socială. De asemenea, şi Venus intră în Scorpion, la 7 noiembrie, făcându-i pe aceşti nativi să caute mai multă securitate şi protecţie.

Scorpion

Scorpionilor le este destul de greu să ia decizii în această pe rioadă. Se gândesc până… se răzgândesc. Nu vor să se arunce în nimic până nu sunt convinşi că merg pe drumul care trebuie. Mercur în Săgetător, de la 5 noiembrie, îi face să fie destul de dificili când lucrează cu ceilalţi. De la 7 noiembrie, şi Venus schimbă semnul, poposind chiar acasă. Nativii devin mult mai carismatici şi dispuşi să se reinventeze.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de oameni pentru a le expune ideile lor. Mercur în Săgetător, de la 5 noiembrie, îi ajută să gă sească idei salvatoare la orice problemă. În această perioadă sunt şi mai neconven ţionali decât de obicei şi nu se dau înapoi de la nimic. În relaţia cu par tenerul de cuplu pot fi puţin mai retraşi. In trarea lui Venus în Scorpion, la 7 noiem brie, nu îi lasă să-şi expună sentimentele cu uşurinţă.

Gemeni

Gemenii sunt concentraţi pe relaţiile pe care le au cu cei din jur în această perioadă. Vor să lămureas că orice neînţelegere pe care o au cu cei dragi şi au răbdare să stea şi să asculte. Mercur intră în Săgetător la 5 noiembrie, iar Venus păşeşte în Scorpion la 7 noiem brie. De a ceea, şi la locul de muncă lucrurile stau destul de bine, sunt mult mai fermecători şi au şansa de a primi ceea ce îşi doresc.

Fecioară

Fecioarele se lasă conduse de emoţii în această perioadă. De ciziile pe care le iau pot fi influenţate de ceea ce simt şi nu sunt raţionale, de a ceea ar fi mai bine să nu ia decizii impor tante sau să se gândească de două ori înainte. Mercur în Săgetător, de la 5 no iembrie, le îndeamnă să petreacă mai mult timp cu membrii familiei şi să ape leze la sfatul acestora când au nevoie.

Săgetător

Săgetătorii comunică şi mai mult decât de obicei, sunt agi taţi şi vor să împărtăşească celorlalţi tot ceea ce ştiu. Mercur în semnul lor, de la 5 noiembrie, îi face să raţionalizeze mai mult lucrurile pe care le fac, uneori ne reu şind să vadă imaginea de ansamblu. Le este destul de greu să ducă la bun sfâr şit ceea ce încep, nu au suficientă răb dare şi au tendinţa de a renunţa.

Peşti

Nativii din această zodie se con centrează doar pe carieră. Par că nu se mai pot focusa pe nimic altceva, făcându-şi mereu griji de direcţia în care merge viaţa lor. Mercur în Săgetător, de la 5 noiembrie, îi ajută să fie cât mai raţionali şi reuşesc să-şi facă planuri pe termen lung. Venus păşeşte în zodia Scorpionului la 7 no iembrie, facilitându-le acestora accesul în cadrul grupurilor şi organizaţiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: