Life

Horoscopul somnului. Câte ore trebuie să dormi în funcție de zodie

25.03.2021 | 13:39
Horoscopul somnului Cate ore trebuie sa dormi in functie de zodie
Horoscopul somnului. Câte ore trebuie să dormi în funcție de zodie. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Horoscopul somnului. În această perioadă, tot mai multe persoane se plâng de probleme cu odihna. Se pare că nu doar pandemia ne afectează, ci și semnul zodiacal. Specialistul Lisa Stardust a dezvăluit ce obiceiuri legate de somn sunt influențate de astre, dar și câte ore de somn ne sunt necesare, de fapt.

Zodia Berbec

Dacă te-ai născut în această zodie ai nevoie de 6-7 ore de somn. Ești un nativ obsedat de perfecțiune în toate aspectele vieții, tocmai de aceea îi este dificil să adoarmă ușor. Lisa recomandă să scrii o listă, înainte de culcare, cu lucrurile pentru care ești recunoscător în acea zi, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur 

Ai nevoie de 8-10 ore de somn. Pentru tine, aceste ore sunt esențiale ca să funcționezi așa cum trebuie pe timpul zilei. Poți folosi uleiurile esențiale, ca să adormi mai ușor. Dacă nu te odihnești, ai tendința să devii irascibil.

Zodia Gemeni – horoscopul somnului

Ai nevoie de fix opt ore de somn. Ai tendința să iei prea multe responsabilități asupra ta, așa că noaptea este timpul pe care îl folosești doar pentru tine. Este obligatoriu să renunți la dispozitivele electronice cu câteva ore înainte să te bagi în pat.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac

Ai nevoie de 6-8 ore de somn. Ești bufnița zodiacului și te simți în elementul tău pe parcursul nopții. Ritmul tău biologic este sincronizat cu ciclul lunar. Preferi să dormi în camere întunecate.

Zodia Leu

Ai nevoie de multe ore de somn: 10! Asta pentru că nu ai stare pe timpul zilei și muncești enorm. Dacă ai probleme când încerci să adormi, specialistul recomandă să bei ceaiuri de plante, cu efect calmant.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară

Ai nevoie de 7-8 ore de somn, în total. Ești o fire analitică, iar asta îți cauzează probleme. Îți este greu să scapi de multitudinea de gânduri, înainte să adormi. Specialistul recomandă să scrii într-un jurnal, în fiecare zi.

Horoscopul somnului. Câte ore trebuie să dormi în funcție de zodie

Zodia Balanță

Ai nevoie de doar 8 ore de somn. Te liniștești atunci când ai lucruri luxoase și de o calitate superioară lângă tine. Cumpără niște așternuturi fine și colorate, ca să poți dormi mai ușor.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion

Ai nevoie de 8-10 ore de somn. Ai tendința să visezi lucid, așa că trebuie să analizezi imaginile nocturne din mintea ta pentru a afla dacă există lucruri nerezolvate în subconștient, care nu te lasă să te odihnești.

Zodia Săgetător – horoscopul somnului

Ai nevoie de foarte puține ore de somn: 5. Simți nevoia să preiei controlul asupra vieții tale și nu dorești să pierzi prea mult timp în pat. Dacă ai nuanțe de mov în cameră, te vei odihni mai bine.

Zodia Capricorn

Ai nevoie de 7 ore de somn noaptea, plus 30 de minute pe timpul zilei. Ești o persoană care nu se oprește niciodată, tocmai de aceea dai totul pe timpul zilei. Seara, senzația de oboseală este una plăcută pentru tine.

Zodia Vărsător

Ai nevoie de 9 ore de somn, iar apa te relaxează. Poți să bagi picioarele într-un lighean sau să faci o baie relaxantă, înainte să adormi. Chiar și o saltea cu apă te-ar putea ajuta.

Zodia Pești 

Ai nevoie de un număr record de ore: 11. Te pierzi adesea în visele tale, tocmai de aceea dormi mai mult decât ceilalți nativi din horoscop. Nuanțele de albastru în cameră te ajută.

ADVERTISEMENT