Life

Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Ce schimbări va aduce Mercur Retrograd

Mariana Cojocaru aduce horoscopul toamnei. Iată ce influență va avea Mercur Retrograd și ce schimbări va aduce pentru nativi.
02.09.2021 | 23:31
Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru Ce schimbari va aduce Mercur Retrograd
Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Ce schimbări va aduce Mercur Retrograd. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Află ce influență va avea Mercur Retrograd asupra nativilor și ce schimbări va aduce.

Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Ce schimbări va aduce Mercur Retrograd

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul toamnei, care vine cu agitație și cu Mercur Retrograd. Încă din prima zi a lunii septembrie a fost resimțită această agitație, așa cum se va întâmpla în continuare.

ADVERTISEMENT

Astrologul a explicat cum vor fi afectate zodiile de această perioadă. Începutul toamnei vine cu o conjuncție îngrijorătoare, și anume Lilith cu axa karmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară, potrivit antena3.ro.

Acest lucru anunță răsturnări de situație neașteptate, care pot scăpa de sub control. Poate fi vorba de conflicte, rupturi, probleme de sănătate sau chiar trădări în plan amoros.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri vin după un ciclu karmic de 20 de ani. Un exemplu în acest sens poate fi dat de atentatele de la 11 septembrie 2001 de la Turnurile Gemene din New York. Luna neagă în Gemeni accentuează această stare de agitație și tensiune.

Din fericire, există și lucruri bune în această perioadă. Oamenii vor ajunge la niște concluzii și își vor cere drepturile întrucât Uranus Retrograd va intra cât de curând în Taur.

ADVERTISEMENT

România este guvernată de Uranus și totul va crește în amplitudine. La finalul lunii vor fi șapte planete retrograde, nu doar Uranus. Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, Mercur este folclor, adică o planetă „blândă”, iar Uranus retrograd este dur.

Vor exista numeroase răsturnări de situație și în România, care vor șoca pe toată lumea.

Cum sunt influențați nativii de această perioadă

În urmă cu câteva zile, Mariana Cojocaru a dezvăluit cum vor fi cei 12 nativi afectați de această perioadă. Mulți dintre aceștia trebuie să fie atenți la mai multe aspecte, cum ar fi sănătatea sau relațiile cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Totodată, unii dintre nativi vor avea blocaje legate de carieră și situații dificile în plan personal, pot avea parte de trădări din partea unor persoane la care nu se așteptau.

Nativii trebuie să fie atenți și la relațiile cu persoanele apropiate, cu familia sau cei din grupul de prieteni. Unii pot întâmpina diverse dificultăți și nu știu în ce direcție să meargă în continuare.

ADVERTISEMENT