Life

Horoscopul toamnei lui 2021 realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce pățesc Gemenii și Racii

Horoscopul toamnei, realizat de Camelia Pătrășcanu, vine cu surprize uriașe pentru multe semne zodiacale.
09.09.2021 | 14:02
Horoscopul toamnei lui 2021 realizat de Camelia Patrascanu Ce patesc Gemenii si Racii
ADVERTISEMENT

Horoscopul toamnei anului 2021 realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu câteva vești interesante pentru majoritatea semnelor zodiacale. Este un anotimp destul de imprevizibil pentru toată lumea.

Toamna este una spectaculoasă din punct de vedere astral. Toate planetele colective vor fi retrograde până pe 6 octombrie. Faptul că planetele care vizează viitorul pe termen lung sunt retrograde au un impact asupra vieții noastre.

ADVERTISEMENT

Vom regândi strategiile de viață pe care le-am făcut în funcție de ce se întâmplă în lumea mare. Este un început de toamnă turbulent, în care acțiunile sunt supuse negocierilor. Multe planete sunt în Balanță și Scorpion, în care regulile și diplomația sunt foarte căutate.

Horoscopul toamnei lui 2021 realizat de Camelia Pătrășcanu

Vom auzi în jurul nostru zvonuri și știri și ne vom calibra în raportul nostru cu autoritățile. Există aspecte care vin cu soluții și cu schimbări. Toamna va fi dinamică și vie și ar fi bine să nu trecem singuri prin această perioadă.

ADVERTISEMENT

Berbecii nu trebuie să tragă concluzii pripite. E bine să asculte cu atenție ce au ceilalți de spus. Ce stabilesc la sfârșit de septembrie se poate schimba la început de octombrie. Noiembrie e lună cu pierderi, costuri, investiții.

Taurii au un septembrie mai lejer pentru că fac doar ce le place. Unii Tauri prelungesc vacanța în septembrie. E o perioadă bună pentru a specula lucruri. Octombrie vine cu eforturi mari, cu muncă din care nu vor câștiga neapărat.

ADVERTISEMENT

Gemenii lucrează mult la sănătatea lor. Septembrie e o lună foarte bună pentru reparații. Cei care nu pun accentul pe viață personală sau nu au viață de familie își consolidează poziția la birou. Octombrie e lună de flirt.

Fecioarele sunt avantajate de astre

Racii au parte de vizite, întâlniri, contacte. Vin multe informații pe care trebuie să le pună cap la cap. În octombrie se tensionează lucrurile pentru ei. Se simt nesiguri și au foarte mult de muncă.

ADVERTISEMENT

Leii au ca principală preocupare banii. Din felul în care își diversifică activitatea vin bani. Octombrie e lună de discuții despre bani. Noiembrie e o lună tensionată: grijă mare la sănătate!

Fecioarele au un septembrie care le animă și le mobilizează. Sunt foarte dibace în general. Pot primi propuneri din locuri unde nu se gândeau, poate chiar din străinătate. Octombrie e o lună a banilor. Vin onorarii care se negociază. Noiembrie e o lună tensionată din cauza unor informații noi, dar pozitivă spre final.

Balanțele se ocupă de orice altceva decât profesia. Munca este în discreție și vor să aducă la zi anumite aspecte uitate. Energia lor e ceva mai bună în octombrie.

Scorpionii au o toamnă în care se produc multe întâlniri sau activități care vizează publicul larg. Trebuie să își ia niște modele, iar asta înseamnă că trebuie să critice mai puțin.

Capricornii, tensiuni pe plan sentimental în noiembrie

Săgetătorii vor avea rezultate foarte bune din punct de vedere profesional. Devin mai productivi. Se rezolvă multe probleme de sănătate. În octombrie ies la rampă. Își pot face noi prieteni.

Capricornii au un septembrie bun, o lună care aduce multe clarificări pe cale oficială. Octombrie e o lună a șefiei, a responsabilității. Noiembrie vine cu tensiuni pe plan amoros.

Vărsătorii au un septembrie a colaborărilor profesionale. Se bazează mult pe alții. Vor reveni apoi în discuție cu drepturile lor pentru a echilibra lucrurile.

Peștii au un septembrie bun în plan social. Ies în evidență prin calitățile lor și chiar prin modestie. În tot cazul, sunt înfloritori. Octombrie vine cu aspecte un pic mai delicate. Trebuie să primească lucrurile care le-au fost promise. Noiembrie e o lună tensionată mai ales pentru cei care călătoresc sau au multe hârtii de plimbat.

Horoscopul toamnei lui 2021 a fost realizat de Camelia Pătrășcanu pentru Canal 33.

 

ADVERTISEMENT