Life

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Două zodii au noroc în dragoste

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este horoscopul verii 2022, pentru fiecare semn zodiacal. Două zodii vor avea parte de noroc în plan sentimental.
05.06.2022 | 21:42
Horoscopul verii 2022 cu Mihai Voropchievici Doua zodii au noroc in dragoste
Mihai Voropchievici dezvăluie care este horoscopul verii 2022. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, care este horoscopul verii 2022, pentru fiecare zodie în parte. Unii dintre nativi se vor concentra pe muncă, în timp ce alții vor profita de vacanță și se vor relaxa.

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Ce se anunță pentru fiecare nativ

Berbec

Nu se gândesc la ceea ce va fi, sunt singuri și sunt în căutarea dragostei, pe care o și găsesc. E important să nu fie pretențioși și să se uite la trăsături. Stau bine în plan financiar, dar au momente în care cheltuie mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Au așteptat cu nerăbdare vara și se bucură de ceea ce au acumulat iarna și primăvara. Au noroc la bani, iar câștigurile financiare vor veni de la sine. Apar provocări și ar trebui să le accepte, pentru că vor avea de câștigat.

Gemeni

Gemenii sunt pregătiți de petrecere vara aceasta. E important să fie atenți la sănătate și să nu aibă un stil haotic de viață. Trebuie să se și odihnească și să evite extremele.

ADVERTISEMENT

Rac

Vor avea mult de lucru în această vară și vor să câștige mai mulți bani. Cei tineri și-ar putea întâlni jumătatea. Se poate să găsească ceea ce își doresc cu adevărat.

Leu

Acești nativi stau bine cu banii, dar îi pot cheltui rapid. Va fi o vară foarte bună pentru ei și e important să se bucure de oamenii noi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu și-au planificat ce să facă în această vară. Vor apărea mai multe provocări spre toamnă, iar vara se vor relaxa, dar vor avea și de lucru. Fecioarele se vor simți obosite și ar putea avea și probleme de sănătate.

Balanță

În această vară vor fi aproape de familie. Lucrurile merg bine în plan amoros. Au șanse mari să se îndrăgostească și să aibă acea mult așteptată poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vor călători mult în această vară, după ce au făcut economii. Au muncit destul de mult și acum vor să se plimbe. Stau bine cu banii și vor să se relaxeze în locații mai speciale, nu acolo unde merge toată lumea.

Săgetător

Nativii Săgetători vor avea parte de multe provocări vara aceasta și vor reuși să realizeze ceea ce își doresc de la ei înșiși. Dorințele li se îndeplinesc. Simt nevoia de o pauză de la muncă, iar cei implicați într-o relație toxică se vor detașa.

Capricorn

Trebuie să-și stabilească prioritățile. Au de ales între distracție și investiții pe termen lung, așa că aleg cea de-a doua opțiune și călătoresc puțin. Sunt șanse și să călătorească undeva unde investesc, după cum a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, la Antena 3.

Vărsător

Își vor pune hobby-urile și pasiunile pe primul plan, iar vacanțele în plan secund. Își vor face micile plăceri vara aceasta. Trebuie să fie atenți la sănătate.

Pești

Au o stare de bine și au persoana iubită aproape de ei. Vor avea o vacanță minunată și trebuie să profite de orice moment.

ADVERTISEMENT