Life

Horoscopul verii, realizat de Remus Ionescu: top zodii lovite de noroc. Capricornii și Peștii câștigă sume importante de bani

Astrologul Remus Ionescu a dezvăluit horoscopul detaliat pentru lunile iulie și august. La ce trebuie să se aștepte nativii până la finalul verii. Pentru unele zodii, urmează o perioadă agitată.
12.07.2022 | 13:16
Horoscopul verii realizat de Remus Ionescu top zodii lovite de noroc Capricornii si Pestii castiga sume importante de bani
Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru vara 2022. Foto: captură Antena Stars/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Remus Ionescu a spus ce au rezervat astrele pentru nativii zodiacului vara aceasta. Se poate întâmpla multe lucruri bune, dar și multe rele/

Horoscopul veri, pentru fiecare nativ în parte, realizat de astrologul Remus Ionescu

Astrologul a declarat pentru Antena Stars că vara va fi una agitată. Saturn este în semnul Vărsătorului și vor urma niște opoziții. Mercur, Venus și Soare vor fi în opoziție cu Saturn. Acestea aduc o stare de spirit mai scăzută, însă totul este temporar.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul este guvernat de Marte în semnul Taurului până pe data de 20 august. Vor apărea cheltuieli la care este bine ca nativii să fie atenți. De altfel, atunci când își fac un buget, să fie unul mai mare și să ia în calcul situațiile neprevăzute. Pe de altă parte, vor avea o bună stare de spirit.

Taur

Marte este în semnul Taurilor, ceea ce înseamnă energie, încăpățânare. Se anunță vești bune pentru cei care vor să refacă o relație. Dacă le este dor de cineva, dacă au crezut că au fost uitați, vor fi căutați.  Se ivesc oportunități atât în viața personală, cât și în cea profesională.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În prima parte a acestei luni se anunță o perioadă bună pentru a face bani, pe care îi vor cheltui pentru vacanțe sau studii. Totodată, Gemenii își vor face prieteni noi.

Rac

Racii se află în cea mai bună perioadă a lor, cu Soare și Mercur care le guvernează semnul. În primul rând, vor fi bine sufletește, vor avea încredere în ei și vor fi plini de optimism.

ADVERTISEMENT

Leu

Deocamdată, Leii au o perioadă dificilă, care mai durează până când Soarele iese din semnul Racului. Din august, situația se schimbă în bine. Se anunță lucruri bune în ceea ce privește relația de cuplu și posibilitățile profesionale.  După 10 august, este posibil să îndepărteze de cineva apropiat.

Fecioară

Fecioarele au noroc la bani și în relațiile cu oamenii apropiați. Au câștiguri mari, dar pe care le vor cheltui în curând pe concedii. Au nevoie să se detașeze de lumea exterioară și să se concentreze mai mult pe propria persoană. De altfel, trebuie să se ferească de credite și să evite să dea bani împrumut.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au toate șansele să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, în sfera profesională, au șansa să primească o mărire de salariu sau să promoveze. S-ar putea spune că este vara lor, conform astrologului Remus Ionescu, cel care a realizat și astrograma fiului lui Laurențiu Reghecampf. 

Scorpion

De pe 20 iulie până pe 20 august, Scorpionii vor avea o perioadă bună. Pe de-o parte, cei care sunt singuri, au șansa să întâlnească pe cineva cu care să formeze un cuplu. De altfel, apare și riscul unor certuri, însă împăcarea va fi mult mai dulce.

Săgetător

Pentru Săgetători, dragostea plutește în aer. Femeile au șanse mari să devină mămici. Cei care vin după o perioadă de pauză, pot ieși în evidență și să primească anumite premii.

Capricorn

Capricornii pot consolida o relație. Au loc revederi cu persoane dragi și primesc oferte de colaborare. Se anunță câștiguri financiare, pot valorifica un teren sau să primească o moștenire.

Vărsător

În următoarele zile, Vărsătorii trebuie să se îngrijească de sănătate. Din punct de vedere financiar, vor primi oferte care să le aducă profit.

Pești

Peștii au perioadă excepțională în ceea ce privește spectrul financiar. Vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse. Pe de altă parte, vor avea parte de împlinire sufletească.

ADVERTISEMENT