Life

Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul

Horoscopul Wuyku a fost descoperit în Tibet și pune accentul de dezvoltarea spirituală. Are doar patru zodii reprezentate de animale sacre
17.05.2024 | 23:00
Horoscopul Wuyku zodiacul cu doar patru zodii E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Huyku conține doar 4 zodii. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Horoscopul Wuyku a fost descoperit în Tibet și are o vechime de aproape două mii de ani înainte de Hristos. În munții Tibetului există o filosofie aparte leagă de destin, care spune că schimbarea începe mereu de la individ, fiind apoi oglindită în colectiv. Omul are puterea de a folosi legile karmei în favoarea binelui suprem și de a deveni arhitectul propriului destin.

Horoscopul Wuyku are doar patru zodii

Spre deosebire de horoscopul occidental care se bazează pe cele 12 zodii bine cunoscute, horoscopul Wuyku are doar patru semne reprezentate de animale sacre pentru budisti: păianjen, furnica, scorpion și țestoasa.

ADVERTISEMENT

Zodia Paianjen

Paianjenul, primul semn al acestui horoscop, cuprinde persoanele născute în lunile ianuarie, februarie și martie. Acești nativi sunt adesea descriși ca fiind foarte spirituali, cu un puternic simț al eticii și al dreptății. Ei dețin o apreciere profundă pentru frumusețea și haosul creativ al vieții.

Asemenea unui paianjen, care își țese pânza cu grijă, într-un timp îndelungat, și aceștia își vor găsi târziu drumul in viata. În adolescenta si tinerete, ei sunt inetați de cunoaștere și vor căuta sensul vieții.

ADVERTISEMENT

Zodia Furnica

Nativii Furnica din zodiacul Wuyku sunt născuți în lunile aprilie, mai, și iunie. Furnica este un simbol al muncii și al perseverenței. Cei născuți sub acest semn sunt plini de energie, bine organizați, calculați, cu o voință de fier. Aceștia reușesc mereu să obțină tot ce își propun, în special când vine vorba de bogățiile materiale.

Pe plan personal, aceștia sunt foarte sociabili, darnici, familiști, dornici să își construiască un cămin armonios alături de partenerul de viață. Uneori, pot părea persoane prea încăpățânate sau care se adaptează mai greu in fata noului și nu le plac deloc schimbările.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion

Cei din zodia Scorpion ai horoscopului Wuyku sunt născuți în lunile iulie, august și septembrie. Simbolul scorpionul este asociat cu un inteligența, dar si cu aroganța. Nativii sunt extrem de independeți, descurcăreți și foarte buni negociatori.

Scorpionul poate intui cele mai adânci slăbiciuni ale unei persoane astfel că o poate răni foarte ușor, dacă asta își dorește. Ei pot părea firi prea impulsive, care spun lucrurilor pe nume și care nu suportă minciuna sau trădarea.

ADVERTISEMENT

Zodia Țestoasa

Nativii Țestoasa din zodiacul Wuyku sunt născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Ei caută confortul casei și sunt foarte legați de familie și prieteni. Asemenea unei broaște țestoase, nativii se bucură de o viață lungă și știu să aprecieze momentul prezent.

Persoanele născute sub această zodie pot fi considerate prea egoiste, individualiste, fără să ia în calcul părerea altora și fără să acorde destulă atenție celor din jut. Astfel că îi pot răni neintonțiat sau le pot crea disconfort celor dragi.

În afară de horoscopul Wuyku, există și alte sisteme de astrologie folosite în culturile din întreaga lume, cum ar fi horoscopul Orisha și horoscopul hindus.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”