Life

Horoscopul zilei, 20 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Racii primesc bani, iar Leii oferte de nerefuzat

20.08.2020 | 09:58
Horoscopul zilei 20 august 2020 adus de Camelia Patrascanu Racii primesc bani iar Leii oferte de nerefuzat
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vă aduce horoscopul în fiecare zi, iar astăzi, 20 august 2020, pentru că este o zi cu lună nouă, astrologul ne sfătuiește să fim mai curajoși și să avem încredere în forțele noastre.

Încrederea în sine poate aduce noi beneficii în viața noastră cu această Lună Nouă în Zodia Leu.

ADVERTISEMENT

Se anunță a fi o zi bună pentru toată lumea, toți nativii din horoscop pot avea parte de anumite aspecte favorabile dacă vor ști cum să le gestioneze.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de joi, 20 august

Berbec

V-ați supărat cu ceva în trecut, însă, culmea, problema cu care v-ați confruntat este posibil să vă aducă niște beneficii, pentru că doar așa veți putea lua o decizie mai îndrăzneață care să fie în favoarea voastră.

Taur

Sunteți gata să pășiți în lumea celor victorioși, pentru că pe plan profesional lucrurile vă merg din ce în ce mai bine, mai ales că proiectul personal începe să dea roade. Vă vin idei bune, puneți-le în practică.

Gemeni

Astăzi discutați despre un proiect care vă poate schimba viața, un parteneriat benefic vouă. Cert este că vor avea loc niște schimbări bune și vă simțiți bine așa, anunță Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Rac

Pentru că este lună nouă, acest fenomen aduce câteva schimbări în viețile voastre, ajungeți să câștigați ceva mai mulți bani de la muncă, poate chiar o schimbare de loc de muncă.

Leu

Sunteți plini de energie și simții că sunteți în stare de orice. Nu se poate oricum altfel, astăzi puneți la bătaie planurile pe care le aveți, ideile bune pe care le gândiți. Va fi o zi cu adevărat bună pe toate planurile, chiar și pe plan sentimental.

Fecioară

Aveți multe gânduri, însă cel puțin scăpați de niște regrete, mergeți mai departe și bine faceți pentru că prezentul este cel care contează. Astfel, viitorul poate fi unul mai bun pentru voi dacă știți să vă gestionați emoțiile, ne sfătuiește astrologul Camelia Pătrășcanu.

Balanţă

La voi sunt noi perspective de viitor, în special pe plan profesional, veți avea colaborări bune pentru casă. Câștigați și ceva mai mulți bani. Sunteți inspirați de alți oameni care au câștigat din idei similare. Faceți cercetare!

Scorpion

Astăzi este ziua voastră, pentru că puteți avea succes pe plan profesional. Luna nouă vă avantajează, planetele se aliniază în cazul vostru și vin și niște bani în plus.

Săgetător

Un proiect vă face cu ochiul, chiar dacă nu-i al vostru vă poate da și vouă niște beneficii. Apropiaților le merge bine și asta înseamnă că și voi veți fi atinși de acest noroc.

Capricorn

Luna nouă face parteneriatul pe care îl aveți mai puternic, înțelegeți și ce doresc colegii de la voi, șefii și acționați în acest sens. De altfel, și partenerul de viață punctează niște aspecte de care țineți cont.

Vărsător

Luna Nouă aduce energie și noi provocări, vreți cu orice preț să avansați în ceea ce faceți și vă țineți de treabă. Apare în orizont și un proiect nou.

Peşti

Trebuie să vă gândiți la ce vreți, iar luna nouă din acest an vă ajută în acest sens. Aveți idei, vă vine și inspirație, trebuie doar să treceți la treabă.