Life

Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu. Ce spun astrele pentru 26 august 2020. Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare

26.08.2020 | 10:07
Horoscopul zilei adus de Camelia Patrascanu Ce spun astrele pentru 26 august 2020 Berbecii trebuie sa se inarmeze cu rabdare
ADVERTISEMENT

Ziua de 26 august 2020 este o zi a comunicării, spune astrologul Camelia Pătrășcanu. Tocmai de aceea trebuie să fim atenți la felul în care spunem ceea ce dorim să transmitem.

Există riscul să fim înțeleși greșit de către cei din jur. De aceea trebuie să fim mai atenți decât de obicei. Pot apărea tensiuni neașteptate, emoții reprimate care vor ieși la suprafață.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o zi mai dificilă și trebuie să fie mai răbdători, pentru că lucrurile se rezolvă în timp. Fanatik vă aduce horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Cum arată ziua de 26 august 2020 pentru fiecare zodie

Berbec

O zi dificilă la locul de muncă pentru că pot apărea discuții și mici tensiuni cu noii colegi. Astrele îi sfătuiesc pe Berbeci să se înarmeze cu răbdare și să nu tragă concluzii rapide. Este nevoie de timp ca lucrurile să se așeze.

ADVERTISEMENT

 Taur

Taurii își cer drepturile și devin iritați atunci când cei din jur nu le recunosc meritele. Reacționează dur pentru că se simt nedreptățiți, dezavantajați sau chiar jigniți. Văd doar partea lor de adevăr.

Gemeni

Astăzi pot apărea ceva discuții cu partenerul de viață despre niște aspecte din trecut care nu au fost rezolvate la timp. Unii pot fi cuprinți de gelozie și de furie. Ar fi bine, totuși, să-și păstreze calmul. Doar așa pot rezolva situația.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua de 26 august 2020 aduce mici discuții ce necesită niște investigații și activități suplimentare la locul de muncă. Nu vă neglijați sănătatea și fiți atenți la drumurile pe care le faceți în afara localității.

Leu

Nu este cel mai bun moment pentru reproșuri și discuții contradictorii cu partenerul de viață. Sunteți destul de inflamați, fapt care poate agrva și mai tare situația din cuplu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți toate motivele să fiți discreți azi, să analizați situația în care vă aflați cu mai multă atenție. Vedeți ce puteți face, ce ține de voi, pentru a schimba puțin cursul. Puteți să fiți buni observatori ai celor din jur.

Balanță

O zi tensionată și plină cu de toate, mai ales că aveți multe de făcut și de rezolvat. Vă faceți bagjele pentru că se naunță o plecare din oraș sau din țară. Sunteți cuprinși de emoții și tot felul de gândur.

Scorpion

Scorpionii au niște lecții de învățat.  Trebuie să învețe din greșelile trecute, astfel încât să știe mai bine să se prețuiască, să prețuiască timpul, dar mai ales ceea ce au. Uită repede binecuvântările Universului.

Săgetător

Au tendința de a pune prea mult accent pe sine, pe nevoile lor, pe neputințele lor. De aceea tind să se lamenteze, să se plângă atunci când munca nu le este apreciată. Ei se străduiesc să facă totul ca la carte, pentru ca oamenii să fie mulțumiți.

Capricorn

Capricornii trebuie să fie ceva mai discreți azi, indiferent ce vor afla. Își pot face ceva griji pentru viitor, pentru situația financiară care le dă o stare de neliniște, dar va trece această zi și următoarele vor fi mai clare.

Vărsător

Nativii Vărsător simt că pierd teren într-o situașie, iar acest lucru îi neliniștește. Pot avea sentimentul că ratează o oportunitate, că lucrurile nu se întâmplă așa cum au sperat. Nu vă stricați ziua cu gânduri negative.

Pești

O zi încununată cu succes, dacă veți reuși să vă îndepliniți toate sarcinile. Ați plănuit o mini vacanță la sfrșitul săptămânii și vreți să rezolvați cât mai multe lucruri pentru ca totul să rămână în regulă.

 

 

 

ADVERTISEMENT