Life

Horoscopul zilei adus de Neti Sandu. Capricornii vor avea parte de o schimbare majoră. S-ar putea căsători

26.08.2020 | 08:21
Horoscopul zilei adus de Neti Sandu Capricornii vor avea parte de o schimbare majora Sar putea casatori
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce vești bune pentru azi, 26 august 2020. Astrele spun că este o zi în care ne vom orienta din mers, nu avem un plan bine stabilit, dar vom fi ghidați penru a ne putea atinge obiectivele.

Ziua de 26 augst 2020 arată foarte bine pentru unii nativi, cum sunt Capricornii, de exemplu, care vor avea parte de o răsturnare de situație, o schimbare majoră în viața lor.

ADVERTISEMENT

Fanatik vă prezintă previziunile astrelor, aduse de Neti Sandu, pentru fiecare zodie în parte.

Cum arată ziua de 26 august 2020. Neti Sandu aduce horoscopul

Berbec

Veți primi o veste legată de un drum pe care urmează să-l faceţi. Este un drum pe care îl așteptați sau îl plănuiți demult. Totuși, este posibil să nu mai plecați. S-ar putea să fiți dumneavoastră cei vizitați.

Taur

Se poate să cunoașteți o persoană nouă cu care să legați o relație de iubire. Nu știți încă nimic despre ea, dar veți fi încântat când o veți cunoaște. În plus, pare într-un moment în care nu mai sperați nimic. Vi se deschid drumuri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vă gândiți să schimbați puțin domeniu în care activați, sau să schimbați anturajul, pentru că este ceva ce nu vă mai place. Vă aflați într-o zonă în care nu vă mai simțiți comod. Astrele vă usțin în demersul pe care îl veți face.

Rac

Aveți nevoie de curaj ca să vă exprimați calitățile și potențialul pe care îl aveți. Vi se pare că nu sunteți apreciat la adevărata valoare și vreți să schimbați acest lucru. O să reușiți să vă puneți în lumina reflectoarelor, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Leu

Apar ceva câștiguri materiale, poate un bonus la locul de muncă, sau apar noi colaborări, care vă vor ajuta să vă mişcaţi încolo şi-ncoace. Vă pregătiţi de o relansare. Poate vreți să plecați din țară unde ați găsit un post foarte bun.

Fecioară

O să rezolvați o situație care v-a dat mari bătăi de cap și v-a ținut pe loc, cumva. Apare un nou drum în sfera profesională. Și este ceva ce v-ați dorit demult. Aveați nevoie de o schimbare.

ADVERTISEMENT

Balanță

O să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai vedeţi un spectacol în aer liber, să daţi o raită prin parc, său scurt aşa, la shoping. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi o să vă mai gândiţi dacă va-ncumetati, sau nu, că poate nu trebuie să daţi imediat răspunsul.

Scorpion

Se anunță o perioadă foarte încărcată pentru voi. Aveți multe sarcini la locul de muncă, în plus, sunteți prinși cu o mutare, cu zugrăvit sau amenajat noua locuință. Ar putea intra niște bani în plus în cont.

Săgetător

Săgetătorii pot cunoaște o persoană care îi vor atrage ca un magnet. Astrele îi sfătuiesc să nu se arunce cu capul înainte, așa cum fac de obicei, să cerceteze mai bine terenul și să acorde timpul necesar cunoașteri.

Capricorn

O zi cum nu se poate mai bună pentru Capricorni. Se anunță un ajutor din partea cuiva care vă apreciază munca, dar mai ales devotamentul de care ați dat dovadă până acum. Veți avea șansa de a vă remarca în carieră, ba chiar vă puteți căsători.

Vărsător

Se poate să începeti o nouă specializare, vă gândiți la unnou domeniu d elucru. Nu pentru că nu vă mai este bine unde sunteți acum, dar vreți să progresați. Cineva vă va sprijini și ghida în direcția dorită.

Pești

Se anunță o invitație la cafea sau la o plimbare, spre seară, pe care o veți onora și vă veți simți tare bine. O să daţi drumul unui nou proiect ca să vă asiguirați zona financiară.

ADVERTISEMENT