ADVERTISEMENT
Life

Horoscopul zilei adus de Neti Sandu. Ce spun astrele pentru 27 august 2020. O nouă relație sentimentală pentru Lei

Autor: Stefania Bacanu | 27.08.2020 | 09:41
Horoscopul zilei adus de Neti Sandu. Ce spun astrele pentru 27 august 2020. O nouă relație sentimentală pentru Lei
Horoscopul zilei adus de Neti Sandu. Ce spun astrele pentru 27 august 2020. O nouă relație sentimentală pentru Lei: foto captura Pro TV

Joi, 27 august 2020, este o zi reuşită, dar este nevoie de puțin mai multă atenție pentru a duce la bun sfârșit lucrurile pe care le-am demarat. Astrele ne îndeamnă să fim curajoși și să nu renunțăm la visuri.

ADVERTISEMENT

Vibraţia zilei este 9, ceea ce înseamnă că o să avem o vedere panoramică asupra lucrurilor din viaţa noastră. Vom fi susținuți și direcționați să ne îndreptăm spre locul destinat.

Este o zi excelentă pentru Lei care se pot îndrăgosti. Cineva le va pica cu tronc și vor încerca să pună bazele unei noi relații. Balanțele se confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Ce ne-au rezervat astrele pentru 27 august 2020. Neti Sandu aduce horoscopul zilei

Berbec

Veți începe o nouă activitate, o nouă viață, o nouă cale se întrevede în viața nativilor Berbec. Ați stagnat o perioadă, iar acum vreți să recuperați timpul pierdut. Aveți grijă, totuși, să nu vă aglomerați prea tare.

Taur

Vă doriți foarte tare un copil și vă gândoți la niște tratamente care să vă ajute să vă realizați visul mai repede. Nu cred că est ecazul să vă impacientați. Copil va vveni atunci când trebuie pe cle naturală.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vă bate la ușă o nouă colaborare. Ceva nou așteptat demult care vă va schimba viața în bine.  Veți avea cheltuieli mari în această perioadă, așa că orice parteneriat este binevenit.

Rac

Apar probeme sau situații noi care vă vor scoate puțin din ritm. Vi se vor alătura niște oameni alături e care veți pune bazele unor noi afaceri, sau proiecte productive. Spre seară, veți primi o veste.

ADVERTISEMENT

Leu

Cei singuri vor cunoaște pe cineva. Apare o persoană extrem de carismatică ce le va da viața peste cap, pentru că se vor îndrăgosti pe loc. Profesional, stași bine, dar se anunță o schimbare lunile viitoare.

Fecioară

Sunteși foarte preocupați de studiu, citiți mai mult, vă documentați, poate vă apucați de niște cursuri de perfecționare sau vreți să învățați o limbă străină. O să puteţi explora diverse posibilităţi de a intra în afaceri noi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă preocupă casa, afacerea pe care o aveți, familia, poate, pentru că intenționați să vă mutați și nu știți ce să faceți cu ele. Ați putea cere sfatul apropiaților în care aveși deplină încredere.

Scorpion

Veți primi niște bani. Poate fi vorba de un bonus, o mărire de salariu, sau un salariu întârziat și cumulat. Indiferent ce va fi, vă va ajuta să vă acoperiți cheltuielile care, parcă, nu se mai termină.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ați cam obosit și parcă ați schimba ceva în viața dumneavoastră. Psihic, nu sunteți tocmai bine, asta pentru că v-ați supra solicitat în rezolvarea unor probleme la locul de muncă, iar acum, trageți ponoasele.

Capricorn

Este multă comunicare la voi. Discutați foarte mult despre o colaborare sau o schimbare de serviciu, iar asta o să vă aducă o mulţumire sufletească și mai mulți bani. Veți avea o perioadă înfloritoare.

Vărsător

Faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva, să vă relaxați cu familia sau, pur și singuri. Vă urcați în mașină și vă opriți acolo unde simțiți că vă puteți încărca bateriile.

Pești

Se poate să renegociaţi un contract şi să mai cereţi nişte bani în plus pentru că, odată cu pandemia, s-au modificat și datele contractuale. Acum, când lucrurile au reintratm ușor, ușor, în normal, vă cereți drepturile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!