Life

Horoscopul zilei de 1 august 2020, adus de Neti Sandu. Racii ar putea avea o discuție interesată cu cineva fără de care nu poate trăi

01.08.2020 | 12:41
Horoscopul zilei de 1 august 2020 adus de Neti Sandu Racii ar putea avea o discutie interesata cu cineva fara de care nu poate trai
ADVERTISEMENT

Începutul lunii august 2020 vine cu noi provocări amoroase, răstrunări de situații, planuri mari pe plan profesional, dar și stabilitate familială pentru unii nativi, îndeosebi cei căsătoriți.

Astfel, încă de la 1 august 2020, astrele aduc noi începuturi pentru unele zodii. De exemplu, Racii ar putea reînnoda o poveste din trecut cu o persoană pe care nu au uitat-o și fără de care nu pot trăi.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 1 august 2020 pentru fiecare zodie în parte. Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă curaj pentru noi drumuri.

Horoscopul zilei de 1 august 2020, adus de Neti Sandu

Berbec

Ați putea pune bazele unei relații sentimentale de viitor, dacă nu aveți deja una care se îndreaptă spre căsătorie sau stabilitate. Vă faceți planuri pentru o scurtă evadare în acest weekend. Poate o zi la mare sau o plimbare până la munte.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o vizită neașteptată. Niște rude, pe care nu le-ați mai văzut demult, vă pregătesc o surpriză. Ori vă treziți cu ei acasă, ori vă sună și ieșiți cu toții în oraș la o piscină, că tot este vremea bună de plajă.

Gemeni

Aveți o stare foarte bună. Sunteți într-o formă fizică de invidiat. Ați început ziua plini de energie și o să continuați așa toată ziua. Veți ieși la plimbare cu prietenii, cu bicicletele sau, pur și simplu, la pas prin parc.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă gândiși să îmbunătățiți relația de cuplu, dar aveți grijă că poate apărea cineva cu care veți avea o discuție privată în care vă va propune un parteneriat sentimental. Este vorba de cineva din trecut, fară de care nu puteți trăi.

Leu 
Vine cineva cu o ofertă de colaborare și o să vă evaluați șansele de a căștiga de pe urma acestei combinații. Este posibil să participați la o petrecere în aer liber, dar într-un cerc mai restrâns.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva care vă urmărește din umbră, pentru că a pus ochii pe voi de multă vreme, vă va invita în oraș, la o cafea sau o plimbare în aer liber. O să fie o surpriză mare, pentru că nici nu v-a trecut prin minte așa ceva. Totuși, o să descoperiți o chimie puternică între voi.

Balanță

Partenerul de viață vrea să puneți la punct niște aspecte legate de viitorul vostru. Posibil să fiți pe punctul de a pleca din localitate sau din țară, iar el va rămâne pe loc. Vrea să știe încotro se îndreaptă relația voastră.

Scorpion

Se poate să dați o fugă la niște rude care v-așteaptă la masă, poate au ceva de sărbătorit și se poate să rămâneți și mâine. Poate se reunesc rudele cu vreo ocazie specială, o nuntă, un botez, o aniversare – în cadru restrâns, evident, și o să fie o atmosferă veselă.

Săgetător

O să aveți niște cheltuieli neprevăzute, sau vă gândiți să le faceți alor voștri o surpriză și să-i duceți la mare, poate, pentru câteva zile. Dacă nu se întâmplă acum, cu sigurață, zilele următoare, veți evada spre aerul curat de la munte.

Capricorn

Cineva vă întoarce un gest de simpatie, sau un cadou care o să vă placă tare mult. Poate o vizită din partea cuiva drag, la care vă tot gândiți. Veți sărbători revederea în oraș, alături de mai mulți prieteni.

Vărsător

Ați început ziua energic și plin de viață. V-ați propus să faceți multe lucruri azi, cele mai mulet fiind legate de serviciu. Pe seară vă veți trage sufletul la o terasă sau plimbare cu prietenii.

Pești

Aveți un botez sau o logodnă, ceva, la care trebuie să mergeți. Oricum ar fi, o să fie o petrecere cu lumemultă, de aceea, aveți grijă cum și cu cine socializați. Protejați-vă în această perioadă.

 

ADVERTISEMENT