Life

Horoscopul zilei de 16 iulie 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Este o zi foarte bună pentru flirt și iubire

16.07.2020 | 09:49
Horoscopul zilei de 16 iulie 2020 adus de Camelia Patrascanu Este o zi foarte buna pentru flirt si iubire
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu aduce vești bune pentru ziua de 16 iulie 2020. Este un moment excelent pentru flirt, iubire și declarații de dragoste.

O zi minunată pentru toată lumea. O zi în care toți nativii trebuie să se bucure, să-și facă cel puțin o plăcere în această zi, să se relaxeze și să se bucure de fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Vor fi noi provocări pentru unele zodii. Printre acestea se află și Fecioarele, care vor avea parte de un mic flirt la locul de muncă.

Horoscopul zilei cu Camelia Pătrășcanu, pentru 16 iulie 2020

Berbec

Vei avea parte de întâlniri bune, cu confirmări sau soluţii minunate la problemele cu care te confrunți. Legat de locul de muncă, ai șanse să găsești ceea ce dorești.

ADVERTISEMENT

Taur 

Este o zi bunăpentru investiții. Banii pot veni destul de rapid şi din activităţi colaterale profesiei sau activităţii principale. Cu sănătatea să ai grijă. Fii atent la semne.

Gemeni

Și Gemenii au o zi bună. Sunt în mare formă, reuşesc să ajungă la inima oricui, se bazează foarte mult pe farmec personal și pe instuiție. Puțină atebție la conflicte. Pot intra cu ușurință în dispute.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua poate aduce alinări de tot felul, întâlniri cu persoane dragi sau persoane pe care nu le-au mai văzut demult. Vă manifestați afectuos, cu căldură și pasiune.

Leu

Ziua vă aduce prietenii aproape. Unii flirtează, alţii se lasă complimentaţi. În tot cazul, este o zi de vacanţă şi îşi fac mici capricii şi mici plăceri. Fiți mai vocali și mai expresivi. Nu aveți de pierdut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Au succes în relaţia cu superiorii sau în funcţia, în rolul în care sunt acum. Este o zi în care se poate strecura un flirt sau chiar o idilă la locul de muncă.

Balanţă

Balanțele primesc veşti foarte bune. Unii îşi pregătesc bagajele pentru vacanţă şi sunt într-o formă bună, abia aşteapăt să plece, alţii primesc veşti de la persoane pe care urmează să le întâlnească.

Scorpion

Sunt bucuroși și foarte fericiţi pentru cineva apropiat care are o mare realizare profesională. Acest fapt le schimbă dispoziţia și este un adevărat festin în viaţa lor.

Săgetător

Mult farmec şi multă populariate, se întâlnesc cu persoane foarte drăguţe, poate cu care au avut o relaţie mai apropiată şi este una din acele zile minunate pentru împăcare şi reapropiere.

Capricorn

O zi cu rezultate bune la muncă. Sunt apreciți și doriți, tocmai de aceea s-ar putea să primească o avansare. Au relaţii bune şi cu persoanele mai tinere.

Vărsător

Sunt într-o formă foarte jovială, au chef de glume, de râs, iau totul uşor, văd partea plină a paharului. Acest lucru le dă lor un tonus foarte bun, dar şi celor din preajmă, şi vin cu idei, soluţii inedite la locul de muncă.

Peşti

Se simt bine atât acasă, cât și la birou. Sunt stăpâni pepropriile decizii și pot controla lucrurile care depinde de ei, iar asta îi fericește. În familie se anunţa nişte musafiri foarte dragi.

ADVERTISEMENT