ADVERTISEMENT
Life

Horoscopul zilei de 26 august 2020. Balanțele se simt depășite de situație

Autor: Stefania Bacanu | 26.08.2020 | 12:38
Horoscopul zilei de 26 august 2020. Balanțele se simt depășite de situație
Horoscopul zilei de 26 august 2020. Balanțele se simt depășite de situație. Sursa foto: pixabay.com

26 august 2020 este o zi a provocărilor din toate punctele de vedere. Relația cu persoana iubită este din ce în ce mai tensionată, mai apar discuții și la locul de muncă, și pot apărea și ceva accidente.

ADVERTISEMENT

Astrele recomandă pentru 26 august 2020 cumpătare și atenție sporită înainte de a lua decizii radicale. Balanțele, de exemplu, sunt ușor depășite de situație și nu găsesc soluția potrivită pentru a ieși din impas.

Fanatik vă aduce horoscopul zilei de 26 august 2020, pentru toate zodiile în parte. Vezi ce ți-au rezervat astrele.

ADVERTISEMENT

Previziunile pentru 26 august 2020 pentru toți nativii

Berbec
Ceea ce clădești acum cu partenerul de viață va fi de bun augur, pentru că aveți toate șansele să vă duceți la capăt planurile. Este nevoie, totuși, să mai trageți un pic până să atingeți reușita.

Taur
O zi tensionată pe care v-o faceți singuri. Ar trebui să ignorați riscurile și piedicile pe care vi le tot imaginați. Este totul în mintea voastră. Nu vă împiedică nimic să fiți bine. Priviți lucrurile cu mai multă lejeritate.

ADVERTISEMENT

Gemeni
Partenerii de viață sunt entuziaști și plini de viață, încât te vei molipsi de la ei, iar bucuria de a încerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului acestei acțiuni. Fiți atenți la sănătate. Sunteți din nou avertizați.

Rac
Ziua de azi este plictisitoare pentru că totul se desfășoară după un șablon care nu are nimic de oferit unei persoane dornice mereu de noutate, așa ca tine. Noroc că ai o imaginație bogată care te ajută să te detașezi de banalul cotidian și să faci planuri mărețe pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Leu
Relaxează-te și încarcă-ți bateriile pentru perioada grea care te așteaptă. Nu este cazul să te alarmezi, dar cu siguranță trebuie să iei câteva măsuri în acest sens. Economiile făcute te vor ajuta  în perioada asta.

Fecioară
Astăzi ești comod și vrei să stai mai mult în jurul casei. Ai chef de un film sau poate vrei să citești o carte. Partenerul de viață are nevoie de ajutor în gospodărie. La finalul zilei vei avea parte de o surpriză neașteptată.

ADVERTISEMENT

Balanță
O zi dificlă pentru nativii Balanță. Ceva s-a întâmplat în interiorul lor. Nu se mai simt confortabili cu nimic și nimeni nu reușește să îi scoată din stare. Se simt depășiți  și ei de propria situație.

Scorpion
Ești în plină evoluție, bucură-te și mulțumește Divinității pentru șnsa oferită. Nu uita, însî, că lucruril mari se clădesc în timp. Nu vă mai grăbiți, aveți răbdare, dați timp timpului, pentru că nimic nu este degeaba.

ADVERTISEMENT

Săgetător
Când îți dorești prea mult un lucru, nu se îndeplinește și știi și tu asta. Lasă-te dus de val și nu mai încerca să controlezi nicio situație pentru că nu faci degât să strici.  Ai observat asta pe propria piele.

Capricorn
Persoana iubită îți va face o surpriză la finalul zilei. Nici prin gând nu ți-ar fi trecut. Așa că, după o zi agitată, vine un moment frumos, romantic, ce te va scoate dun rutină.

Vărsător
Ești cu capul în nori și dar foarte ancorat în treburile pe care le ai de făcut. Nu te dai la o parte de la nimic. Ziua începe cu un amalgam de griji, poate drumuri, care-ți dau ceva dureri de cap.

Pești
Luptă cu fiecare fibră din organism, cu toate forțele, pentru persoana iubită. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Ai greșit, dar nu ești singurul vinovat. Dacă te face să te simți mai bine, cere-ți iertare și îndreaptă lucrurile cât mai repede posibil.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!