Life

Horoscopul zilei de 3 august 2020. Berbecii au parte de un nou început profesional

02.08.2020 | 19:00
Horoscopul zilei de 3 august 2020 Berbecii au parte de un nou inceput profesional
Horoscopul zilei de 3 august 2020. Berbecii au parte de un nou început profesional. Sursa foto: redargentina.com
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de 3 august 2020, astrologii au vești foarte bune pentru unii nativi care se vor bucura din plin de dragoste, atenție, reușite  și împlinire sufletească. În plus,sunt nativi care au parte de noi începuturi în plan profesional, cum este cazul Berbecilor.

Pentru cei mai mulți nativi, acest început de lună vine cu o mare încărcătură emoțională, din cauza Lunii Pline care are loc în zodia Vărsătorului. Cei mai mulți vor fi sâcâiți de trecut.

ADVERTISEMENT

Când suntem zguduiți, începem să privim totul într-o nouă lumină și să simțim diferit despre noi inșine, dar și despre lumea în care trăim. Acest lucru poate declanșa o trezire și înțelepciune.

Horoscopul zilei de 3 august 2020 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii sunt pe cai mari, cum s-ar zice, pentru că au parte de un nou început în plan profesional, după o lungă așteptare. Nici relația sentimentală nu este de neglijat. Parcă lucrurile încep să se așeze cum nu se poate mai bine pentru nativii din zodia Berbec.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi foarte încărcată pentru Tauri, care au de rezolvat lucruri încă de la prime ore ale dimineții. O să vă  aveți o răbufnire spre după amiază. Încercați să vă păstrați calmul și să nu mergeți acasă tensionat.

Gemeni

Sunt șanse să întâlniți pe cineva foarte special, dacă nu ați făcut-o deja. Vă veți simți foarte apropiat de acea persoană, veți avea emoții contructive și, de ce nu, fluturi în stomac. Iar dacă ați cunoscut-o, fiți fericiți, se întrevede relație minunată.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă gândiți la vacanță,  vă doriți foarte tare o evadare, chiar și pentru două zile, dar nu aveți cu cine face echipă. Prietenii au alte planuri, iar cu restul familiei nu vă sincronizați. Ați putea face altfel de data asta. Să vă urcați în mașină și să vă opriți acolo unde simțiți.

Leu

Debordați de enrgie pozitivă, bună dispoziție și romantism. Se anunță o zi cu de toate și un început promițător. Ar putea fi influența Lunii Pline care are loc în zodiile Leu și Vărsător.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești multe zâmbete și complimente astăzi. Nu este o zi specială, dar tu emani o energie pozitivă care atrage lucruri bune, constructive. Așa ar trebui să fii mereu, să nu te lași împovărat de grijile zilnice.

Balanță

Orice ai face, nu te poți deaprinde de trecut. Lucrurile lăsate la voia întâmplării vă bântuie. Poate, o posibilă relație, un fost partener cu care nu v-ați reglat conturile, vă bate din nou la ușa sufletului. Așa se întâmplă când nu faci ce trebuie la timp.

Scorpion

Ai nevoie de oameni în jurul tău, de familie, de partenerul de viață sau de anumite activități care să te scoată din starea de apatie în care te scalzi de câteva zile. Te poți motiva și singur, citește o carte sau uită-te la un film care te inspiră.

Săgetător

Săgetătorii au stat prea mult în colțul lor și au așteptat. Nu va veni nimeni să le dea vreun premiu. De aceea, este bine să vorbeasă, să spună ce simt, ce gândesc și ce păreri au. Altfel, riscă să rămână doar cu gândurile.

Capricorn

Vești bune aici. Poate nu chiar de luni, dar este o săptămână în care lucrurile se mișcă. Veți primi vești bune, se deblochează o situație care va dat bătăi de cap și, chiar dacă nu mai sperați, se întrebede o relație nouă la orizont.

Vărsător

Eşti foarte apreciat la locul de muncă. În plus, colaboratorii cu care lucrezi sunt foarte mulțumiți de implicarea ta. Într-un cuvânt, ești bine văzut în afaceri și vin și banii. E o chestiune de timp, doar.

Pești

Ești precaut azi. Te-ai săturat să tot îți iei bobârnace. Din teama de a nu fi respins, eviți să faci primul pas. Dar, nu întotdeauna este bine să stai și să aștepți. Uneori, este bine să acționezi. Gândește-te bine și ia o decizie.

 

ADVERTISEMENT