ADVERTISEMENT
Life

Horoscopul zilei de 6 august 2020, adus de Neti Sandu. Pești s-ar putea îndrăgosti. O zi bună pentru comunicare

Autor: Stefania Bacanu | 06.08.2020 | 08:41
Horoscopul zilei de 6 august 2020, adus de Neti Sandu. Pești s-ar putea îndrăgosti. O zi bună pentru comunicare
Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de marți, 21 iulie. Sursa foto: Captură TV

Astrologul Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 6 august 2020. Este o zi excelentă pentru comunicare, pentru planuri și noi proiecte pe termen lung. Măcar astăzi lăsați grijile și temerile la o parte, spun astrele.

ADVERTISEMENT

Ești ceea ce gândești și atragi ceea ce crezi, spun astrologii. De aceea, este bine să ne imaginăm lucrurile pe care ni le dorim și să le așternem pe hârtie. Nimic nu este imposibil, atâta vreme cât credem.

Vibrația zilei este 6 și îndeamnă spre armonie, liniște și exprimarea trăirilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop 6 august 2020. Neti Sandu aduce vești pentru toți nativii

Berbec

La cât ați muncit și ați așteptat, este aproape imposibil ca lucrurile să nu iasă așa cum trebuie. În plus, veți avea susținere din partea unor prieteni, colaboratori, și ați putea să demarați unele proiecte.

Taur

Veți avea parte de o vizită azi, dacă nu mâine, cel târziu. Cineva drag va poposi câteva zile pentru că vine weekendul, vremea este frumoasă, ieșiți la aer, iarbă verde, poate chiar o scurtă plimbare prin împrejurimi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunteți puțin stresat azi din cauza unor bani, a unor investiții. Aveți nevoie de resurse financiare, dar o să o scoateți la capăt cumva. Ajutorul sau o variantă bună poate apărea de la cine nu vă așteptați.

Rac

Vreți să plecați în concediu, este vreme lui. Sau, poate, doar într-o scurtă escapadă la sfârșit de săptămână. Nu stați tocmai bine cu banii, dar veți găsi o soluție. Poate vă limitați la o ieșire scurtă și lăsați concediul pe mai târziu.

ADVERTISEMENT

Leu

O să aveți parte de susținere și la serviciu și acasă. Indiferent de situațiile pe care le veți întâmpina, cineva va interveni să vă ajute. În plus, și la locul de muncă aveți parte de susținere importantă.

Fecioară

Comunicați bine astăzi. Sunteți mai expresivi, mai transparenți decât de obicei și vreți să împărtășiți ceea ce simțiți. Bine faceți. Este vremea să spuneți ceea ce este în sufletul vostru cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să câștigați un proces, să primiți niște acte care să vă propulseze în carieră sau să vă permită să vă luați o casă, o mașină, ori să începeti o afacere. Nu este exclus să primiți o ofertă de muncă din afară.

Scorpion

O să ieșiți la rampă cu ceva nou, o idee la care ați muncit ceva vreme, dar o să fiți răsplătit pentru asta, deoarece vă va aduce un câștig, fie financiar, fie veți crește în ochii apropiaților care vă vor aprecia pentru efortul depus.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Vă pregătiți de concediu, după o perioadă extrem de încărcată și solicitantă. Aveți nevoie de câteva zile în care să nu vă mai ocupați de treburile casnice, de familie sau de alte chestiuni uzuale.

Capricorn

Vreți să vă așezați la casa voastră, dar pentru asta aveți nevoie de un credit pe care îl așteptați de ceva vreme. Eforturile pe care le faceți vă vor fi răsplătite, nu vă pierdeți răbdarea și cumpătul.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt preocupați de niște câștiguri. Trebuie să le intre niște bani pentru care au muncit mult. Verificați dacă aterizează în contul vostru și o să aveți cu ce să demarați noul proiect.

Pești

Dragostea plutește în aer la voi. Aveți o stare foarte bună, poate dragostea vă bate la ușă. Fiți atenți să nu o ratați. Aveți mevoie de ea să vă umple golul imens din suflet.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!