Life

Horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020. Zi perfectă pentru anumiți nativi

20.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de duminica 20 decembrie 2020 Zi perfecta pentru anumiti nativi
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020, propune câteva lucruri inedite. În primul rând discutăm despre odihnă. Fiind ultima zi a săptămânii, astrele îndeamnă la relaxare.

De altfel, zodiile par într-o oarecare letargie. Doar par, pentru că, în realitate, întreaga lume lucrează pentru tine. Universul îți poate trimite nenumărate semne

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu întâmplările și evenimentele de care au parte zodiile. Citește și află care sunt previziunile detaliate pentru a doua zi de weekend.

Horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020

Berbec

Universul este de partea ta și-ți transmite daruri și beneficii avantajoase la serviciu. Trebuie doar să știi să profiți de aceste lucruri. Învață să respecți fiecare întâmplare.

ADVERTISEMENT

Taur

Tot ce trebuie să faci azi este să lași deoparte ura și să reiei legătura cu persoana care ți-a greșit. Nu crezi că este cazul, măcar acum, în preajma Sărbătorilor de iarnă, să lași de la tine? Curaj, poate că vei decoperi un prietenu, nu neapărat un dușman.

Gemeni

Gândul îți zboară la vacanță și uite așa te trezești că ai o sumedenie de sarcini de rezolvat. Este adevărat că anul acesta e puțin ciudat. Dar poate că vreo câteva zile la munte te-ar putea aduce pe o linie de plutire.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu mai privi în urma ta și concentrează-te pe prezent. A trecut, orice ar fi fost. Poate că în față te așteaptă o adevărată poveste de iubire.

Leu

Lucrurile s-au așezat în favoarea ta la serviciu, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de lozul câștigător. Este cazul să te concentrezi acum pe ceea ce se întâmplă acasă. Nu ai voie să neglijezi acest aspect dacă vrei să fii un om complet.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Foarte multă lume îți spune că te afli într-o relație de dragoste nepotrivită, însă ești dispus să muți munții din loc pentru a demonstra contrariul. Și poate că ai dreptate. În definitiv, tu ești singurul responsabil de ce se întâmplă în viața ta. Așa că, riscă!

Balanță

Vrei, nu vrei trebuie să te dai doi pași în spate pentru a vedea unde ai greșit. Este un moment propice. Urmează câteva zile de respiro, câteva clipe de odihnă. Este cazul pentru o analiză serioasă.

Scorpion

Bazează-te numai pe tine și pe forțele interioare. Sincer, nici nu ai nevoie de altcineva. Ești suficient de puternic pentru a depăși orice obstacol îți apare în cale.

Săgetător

Trăiește frumos! Ești un om care înțelege greutățile prin care trec cei din jur, de aceea ești mereu acolo pentru a le oferi o mână de ajutor.

Capricorn

Liniștea și armonia vin din lucruri mărunte, trebuie doar să le găsești. Și nu oriunde, ci în activitățile zilnice. Ieși în parc, încearcă o plimbare, atât cât îți este permis.

Vărsător

O mare primejdie îți dă târcoale și, dacă nu ești atent, viața ți se poate schimba în rău. Din acest moment este timpul să fii atent la fiecare pas. Oameni răi îți pot apărea în cale.

Pești

Fie vreme bună, fie vreme rea, nativii din pești trebuie să înțeleagă un lucru. Universul le cere o clipă de răbdare, un moment în care să gândească tot ce au și să înțeleagă.

ADVERTISEMENT