Life

Horoscopul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. Motive de îngrijorare pentru Lei

27.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de duminica 27 decembrie 2020 Motive de ingrijorare pentru Lei
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 27 decembrie 2020, anunță o zi aflată sub semnul armoniei și a apropierii de oamenii dragi, dar și cu motive de îngrijorare.

Unii nativi vor avea parte de supărare, nervi și stres și vor simți că orele trec greu și depun un efort mult prea mare pentru a face față presiunii exercitate de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Este o zi marcată de spiritul acestei perioade. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ziua de duminică, 27 decembrie 2020.

Horoscopul zilei de duminică, 27 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nimic nou în utima vreme. Zilele sunt liniștite și armonioase și ești mulțumit că ai posibilitatea să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile, știind că o să vină zile agitate în curând.

ADVERTISEMENT

Taur

O discuție aprinsă cu o persoană din familie îți cam strică dimineața. O să faci o plimbare pentru a te calma și a-ți limpezi gândurile, iar întoarcerea acasă o să fie făcută cu întârziere.

Gemeni

Deja te-ai plictisit de atmosfera de sărbătoare și de lipsa de activități. Îți vei petrece mare parte din zi practicând o activitate care ți-e dragă, un sport sau un hobby.

ADVERTISEMENT

Rac

Partenerul de viață vine cu planuri noi. Nu prea luai în calcul o plimbare în această zi, dar o să fie una care va readuce buna dispoziție, alungată de monotonia din ziua anterioară, și o să vă aducă aminte de escapadele din anii mai buni.

Leu

Liniștea ultimelor zile este tulburată de unele motive de îngrijorare cu privire la starea de sănătate. Acestea vor aduce cu ele și un drum la medic, iar veștile nu sunt atât de grave, dar trebuie să fii mai atent la acest aspect.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți faci griji cu privire la starea de sănătate a unui om apropiat. Nu ești sigur că realizează că activitățile pe care le întreprinde îl pot afecta și cauți soluții pentru a-l convinge să fie mai precaut.

Balanță

Un membru al familiei are întâmpină unele dificultăți profesionale care îl afectează mult. Ești convins că vede lucrurile mai negre decât sunt, dar ai vrea să-l ajuți cumva să treacă mai ușor peste această perioadă.

Scorpion

După zilele petrecute în sânul familiei simți nevoia să evadezi pentru un timp. Este posibilă apariția unei excursii sau a unei călătorii mai îndelungate într-un loc lipsit de zgomotul orașului.

Săgetător

Ziua aduce multe gânduri. E vremea să faci bilanțul acestui an, iar momentul oportun o să apară chiar astăzi. Sunt întâmplări ce te-au tulburat și gânduri care te bântuie în ziua de astăzi.

Capricorn

Apare un câștig financiar. Este posibil să primești niște bani pe care îi împrumutasei unui apropiat și acesta s-a hotârât să nu înceapă un an nou cu datorii. Ai șansa să faci o plimbare prin magazine pentru a completa lista cumpărăturilor pentru Revelion.

Vărsător

Speranța moare ultima, dar în cazul tău s-a cam terminat din ziua precedentă. Gândul că trebuie să muncești și azi, dar și compania unor persoane care au mari probleme de comportament te vor face să disperi și mai ai puțin până la clacare.

Pești

Ziua aduce vizita unui prieten drag și șansa de a petrece câteva ore în compania acestuia. Aveți multe lucruri de povestit și veți face ziua una cât se poate de plăcută.

ADVERTISEMENT