Life

Horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021. Balanța are ceva drumuri de făcut

09.05.2021 | 02:00
Horoscopul zilei de duminica 9 mai 2021 Balanta are ceva drumuri de facut
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021, anunță o zi potrivită pentru odihnă și relaxare. Astrologii prevăd o perioadă excelentă pentru încărcarea bateriilor. 

Totodată, este o zi numai bună pentru a o petrece undeva în natură, departe de agitație. Drumurile îi pot duce pe nativi în vizită la rude sau la prieteni care locuiesc în alt oraș.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă și tu ce se întâmplă cu acestea.

Horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ziua anunță o călătorie neașteptată la cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult. Nu rata această șansă pentru a afla cine îți mai este aproape și cine nu.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de creativitate și de susținere din partea apropiaților. Este un moment bun să acționezi, să pui în aplicare planurile pe care le ai deja în minte.

Gemeni

Organizarea te ajută să găsești cele mai bune soluții, chiar și la probleme care îți dau dureri de cap. Reușești să descurci multe ițe și situații.

ADVERTISEMENT

Rac

Întâlniri cu prietenii, dar asta înseamnă că trebuie să bagi și mâna în buzunar. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât ai, nu e cazul să aduni datorii.

Leu

Decizie importantă în plan amoros. Relația cu partenerul de viață ar putea merge mult mai bine dacă reușești să lași de la tine perioada asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cere sfaturile prietenilor dacă simți că nu te descurci într-o situație. Nu trebuie decât să ceri ajutorul, sigur e cineva care îți va fi aproape.

Balanță

Posibilă drumeție sau vacanță mai lungă, departe de casă. Este o perioadă excelentă pentru a scăpa de stresul de la locul de muncă.

Scorpion

Încearcă să nu te implici în prea multe activități dacă vrei să duci la capăt anumite planuri mai vechi. Nu este cazul să te aglomerezi.

Săgetător

O zi perfectă pentru a-ți face o listă de priorități. Gândește-te bine ce este mai important pentru tine și lucrează mai mult la planurile tale.

Capricorn

Creativitate, intuiție și imaginație, așa s-ar putea descrie finalul de săptămână pentru tine. Ești pe drumul cel bun în tot ce vrei să faci.

Vărsător

Pune mai mult accent pe ce îți place să faci. Axează-te pe activitățile care te scot din zona de confort și care îți dau o stare de bine interioară.

Pești

Discuții intense cu partenerul de viață. Din păcate, lucrurile nu sunt deloc pe roze și riști să ajungi singur și neconsolat.

ADVERTISEMENT