Life

Horoscopul zilei de joi, 13 august 2020. O zi norocoasă pentru Berbeci. Sunt aproape de o mare realizare sentimentală

12.08.2020 | 15:35
Horoscopul zilei de joi 13 august 2020 O zi norocoasa pentru Berbeci Sunt aproape de o mare realizare sentimentala
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 13 august 2020, vine cu vești surprinzătoare pentru unii nativi pe care îi paște ghinionul. Nu este sfârșitul lumii, dar trebuie să fie atenți la tot ce-i înconjoară.

Pentru alții, însă, este o zi bună. Berbecii, de exemplu, sunt foarte aproape de a-și împlini visul. Se anunță o mare realizare pe plan sentimental, o realizare pe care o așteptau demult.

ADVERTISEMENT

Fanatik aduce vești și detalii pentru toate zodiile. Cum va arăta ziua de joi, 13 august, pe plan sentimental, financiar, cum stau lucrurile în locul de muncă, acasă, și cum este sănătatea.

Horoscop zilei de joi, 13 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Gândurile voastre au ajuns acolo unde trebuie, pentru că o mare realizare se va întâmpla curând. Este vorba de dragoste, angajament serios, stabilitate și multă pasiune. Totuși, aveți răbdare pentru că va veni de la sine. Nu forțați.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu este o zi bună pentru cumpărături sau cheltuieli inutile. Nu va mai îngropați în datorii. Reorganizați-vă puțin, puneți pe hârtie tot ce aveși nevoie, iar mofturile lăsați-le pentru luna următoare.

Gemeni

Aveți grijă cu cine vorbiți, dar mai alea despre ce vorbiți. Poate ar fi cazul să păstrezi unele lucruri pentru tine, nu trebuie să știe lumea toate planurile de viitor. Nu tată lumea vă vrea binele.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea sa aveti probleme cu un act care trebuie finalizat sau ceva legat de un credit. Lucrurile se mișcă foarte anevoios, cereți sfatul cuiva din domeniu pentru că pierdeți timpul.

Leu

Când v-ați făcut ultimele analize? Starea pe care o aveți de câteva zile ar trebui să vă trimită la medic. Nu e neapărat îngrijorător, dar nici nu stați cu mâinile în sân, că nu va trece de la sine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fiți mai atenți cu partenerul sau cu persoana pe care o doriți lângă dumneavoastră. Ești plin de energie și mereu în mișcare încât nu vrei să iei nici măcar o mică pauză. Poate, totuși, ar trebui să te mai gândești.

Balanță

Ați cheltuit mult în ultima perioadă pe lucruri inutile. E drept, ați muncit și v-ați dorit să vă bucurați din plin de zilele libere pe care le-ați avut. Va veni o perioadă dificlă, puneți-vă la adăpost.

Scorpion

Ești foarte tranșant cu cei din jur. Bine sau rău, nu uita că nici tu nu ești perfect. Și tu faci greșeli. Fiecare are defecte pe care încearcă să le țină ascunse, nu le scoate tu la suprafață.

Săgetător

Fericirea ta nu este și fericirea partenerului de viață.Sau nevoile nu mai sunt comune. Din păcate, micile neînțelegeri se transformă în probleme majore și, cu timpul, se vor acutiza. Poate ar fi mai bine să discutați despre ele.

Capricorn

Nu vă așteptați ca alții să tragă pentru dumneavoastră. Fiecare este pentru el. Ce puteți face, în schimb, este să îi faceți să creadă că sunteți de partea lor și că veți proceda întocmai. Fiți mai subtil, veți câștiga mai mult teren.

Vărsător

Să fugi de emoțiile și gândurile tale nu este cea mai bună soluție pe termen lung, pentru că vor ieși la suptafață când te aștepți cel mai puțin. Adevărul va ieși în cele din urmă la suprafață mai bine fii sincer și transparent cu tine și apoi cu ceilalți.

Pești

Manipularea este punctul tău forte, însă s-ar putea ca la unele persoane să nu țină. Ești genul de persoană care nu acceptă un refuz, dar poate ar trebui să înveți să lași mai mult de la tine.

ADVERTISEMENT