Life
notix pixel id

Horoscopul zilei de joi, 2 iulie 2020. Bucurii și împliniri pentru unii nativi. Taurii vor avea parte de o perioadă înfloritoare

01.07.2020 | 15:44
Horoscopul zilei de joi, 2 iulie 2020. Bucurii și împliniri pentru unii nativi. Taurii vor avea parte de o perioadă înfloritoare
Horoscop zilnic: vineri, 16 octombrie 2020. Gemenii pot începe o nouă afacereSursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ziua de joi, 2 iulie 2020, vine cu momente foarte bune și fericire pentru unele zodii cum ar fi, de exemplu, pentru nativii Taur, care traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere.

Astrele spun că nu este niciodată târziu pentru o discuție sinceră cu partenerul de viață, pentru un nou început sau pentru a mărturisi adevăratele sentimente.

Mercur retrograd scoate în evidență anumite aspecte ce se cer a fi reevaluate și rezolvate. Ne ofera ocazia de a reflecta, de a revizui și corecta greșelile făcute în trecut din grabă, neatenție, sau superficialitate.

ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 2 iulie 2020. Care sunt nativii ce se bucură de împliniri și fericire

Berbec

Fie că pregăteşti o petrecere sau, şi mai şi, chiar o nuntă, fie că te preocupă bunul mers al unor acţiuni de la care multă lume are pretenţii mari, tu te implici trup şi suflet, conştient că succesul acestora depinde enorm de participarea ta.

Taur

Priveşti spre viitor cu încredere, iar schimbările pe care te-ai decis să le faci îşi arată deja efectele. Nu te abate de la drumul tau, te așteaptă mmente bune, înfloritoare, cu multe împliniri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea ca răbdarea nativilor să fie pusă la încercare, dar, nu după multă vreme, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Este o zi încărcată, la fel cum este și această perioadă pentru voi, cu Mercur retrograd.

Rac

Ești optimist și, chiar dacă ai avut parte de multe încercări, nu ți-a pierdut încrederea. Se anunță mari perspective pentru tine în zona profesională. Ai răbdare, pentru că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie și când trebuie.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au o zi neclară, cu momente tensionate. Nativii se simt ușor pierduti, rătăciți,  continuă să fie introvertiți și să se simtă foarte obosiți. Îi ajută Marte, culmea, care le oferă multă ambiție și energie pozitivă.

Fecioară

Nativii vor să facă lucruri mari. Pe plan profesional se vor confrunta cu ceva schimbări și vor pune capăt unui proiect sau vor părăsi locul de muncă. Li se oferă șansa de a reflecta și de a da o altă soluție pentru planurile pe care le-ați făcut.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nativii zodiei Balanță au scăpat de presiunea lui Marte pe zona sănătății, dar s-a mutat în zona relațiilor de cuplu, a parteneriatelor și a afacerilor. Astfel, nativii vor fi solicitați să participe la tot felul de discuții încinse.

Scorpion

Mare atenție, nativii sunt predispuși să intre în conflicte cu ceilalți, colegi de serviciu, prieteni, chiar și familia. Astrele îi sfătuiesc, pentru ziua de 2 iunie, să fie atenți la relația cu străinătatea și la actele pe care urmează să le semnează.

ADVERTISEMENT

Săgetător

E o zi în care poți filtra cu succes fără să spui vreun cuvânt. Bazează-te pe puterile magnetice ale atracției și fii îndrăzneți în privința dorințelor tale. Deschide o conversație și ai grijă să fii mai interesat de răspunsuri, decât de întrebări.

Capricorn

Lucrurile nu stau bine nici în pan sentimental și nici financiar, dar nu vrei să schimbi nimic, pentru că ți-e teamă. Ai vrea să ai o altă viață, dar făă nici cel mai mic efort. Fii mai curajos și sparge liniștea cu care te-ai obișnuit.

Vărsător

Ai curaj să-ţi oferi ceva pentru inima ta, fără să pui neapărat în balanţă ce ai tu de dat altora. Te vei simţi fericit în acest joc în care te laşi răsfăţat de iubirea altora. Aveți nevoie de o perioadă de relaxare, în care să nu mai audă de nicio îndatorire și niciun proiect.

Pești

Nativii trebuie să se concetreze pe ceea ce au de exprimat din punct de vedere artistic, astfel încât să câștige bani din asta. Pe plan sentimental, nativii sunt dornici de afecțiune și de înțelegere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri