Life

Horoscopul zilei de joi, 27 august 2020. Se anunță accidente rutiere. Gemenii ar fi bine să nu se urce la volan

26.08.2020 | 14:51
Horoscopul zilei de joi 27 august 2020 Se anunta accidente rutiere Gemenii ar fi bine sa nu se urce la volan
ADVERTISEMENT

Vara se apropie de sfârșit și, peste doar câteva zile, toamna își va intra în drepturi. Astrele au planuri mari cu unii nativi pentu acest sfârșit de sezon estival. Chiar dacă a fost o vară atipică, finalul de august vine cu surprize mari pentru zodii.

Sunt ultimele zile de soare fierbinte, așa că, nativii sunt îndemnați să profite la maximum, dar mare atenție la drumuri, pentru ziua de joi, 27 august 2020. Sunt posibile accidente rutire.

ADVERTISEMENT

Gemenii se află printre nativii avertizați pentru această perioadă. Ar fi bine să nu conducă ei, doar dacă situația le-o cere în mod expres. Se întrevede o nouă dragoste la orizont pentru alți nativi.

Cum arată ziua de joi, 27 august 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Schimbări importante, unele inițiate chiar de nativii Berbec. Asta se întâmplă pentru că era nevoie de o schimbare la nivel emoțional.Vor fi abandonate obiceiurile vechi și oamenii care nu își mai găsesc rostul în viața lor.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu vă mai arătați generozitatea față de cei care nu o merită. Fiți, în schimb, îngăduitori cu oamenii care v-au fost alături în cele mai grele momente, cei care nu v-au lăsat și v-au sprijinit când erați la pământ.

Gemeni

Este o zi bună, încununată de succes profesional, un succes la care ați muncit mult. Aveți, însă, grijă la drumuri. Este o zi a acciedentelor rutiere, de aceea ar fi bine să evitați pe cât posibil condusul.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești mereu pe fugă și vrei să faci cât mai multe lucruri. Nu-ți stă în fire că pui stop, dar azi oboseala își cam spune cuvântul. Ar fi bine să te relaxezi și să te odihnești în sânul familiei.

Leu

Prima parte a zilei aduce cu ea multă energie creativă, dar ce faceți cu impulsivitatea și egoul duse la extrem? Nu vă dați seama cât vă pot afecta relația de cuplu, dar și parteneriatele.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Universul știe mai bine de ce ai nevoie. De multe ori, ce vrem noi, nu corespunde cu ce ne este de folos. De aceea, planetele îți vor scoate în cale o persoană care te va aduce cu picioarele pe pământ și te va ajuta sa-ți înveți lecția.

Balanță

O zi pe placul tău, o zi în care îți tragi sufletul. Pregătește-te pentru o surpriză plăcută din partea familiei. Ești pe picor de plecare, undeva departe, așa că bucură-te de momentele plăcute alături de toți cei dragi ție.

Scorpion

Acțiunile rivalilor vă vor afecta relațiile de la locul de muncă, dar și atmosfera de acasă. Scorpionii nu își vor găsi liniștea astăzi. Poate pe seară, dacă se vor lăsa ghidați de partener, vor ieși din starea de iritare.

Săgetător

Este nevoie să vă alocați timp relației de cuplu pentru că partenerul se simte ușor abandonat. V-ați ocupat prea mult, în ultima perioadă, de treburile de la serviciu și ați uitat de casă.  Puteți ieși, pe seară, la o plimbare.

Capricorn

Vei primi o invitație pe care o vei refuza pentru că ai deja un program încărcat. Nu ignora, totuși, invitația și asigură-te că te vei revanșa. O nouă dragoste este pe cale să îți bată la ușă. Ești pregătit de aventura vieșii tale?

Vărsător
Urmează-ți instinctul și nu te mai abate de la drumul ales. Indiferent de ocolurile pe care le vei face, destinația va fi aceeași. Doar că vei pierde mai mult timp. Ai mai multe încredere în tine.

Pești
Relațiile negative din trecut revin și te vor bulversa destul de tare. Vor fi discuții urmate de împăcări rapide, dar și mici ironii. Nu le puneți la suflet, pentru că sunt spuse la nervi. Acceptă atunci când greșești.

 

ADVERTISEMENT