Life

Horoscopul zilei de luni, 19 octombrie. Capricornii sunt în culmea fericirii

18.10.2020 | 11:19
Horoscopul zilei de luni 19 octombrie Capricornii sunt in culmea fericirii
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru ziua de luni, 19 octombrie 2020, anunță o zi ocupată, care vă aduce cu un pas mai aproape de realizarea proiectelor pe care doriți să le întreprindeți de ceva vreme încoace.

Influențele astrale aduc determinare și vă ajută să ajungeți cu un pas mai aproape de împlinirea viselor.

ADVERTISEMENT

Există mici dificultăți, însă acestea vor dispărea rapid, în urma unor discuții. Vă veți simți eliberat de povara unor sentimente pe care poate că până acum nu ați reușit să le exprimați.

Sunt mici tensiuni, cheltuieli sau câștiguri de bani pentru unii nativi, dar nu vor schimba armonia sub semnul căreia se află ziua. FANATIK vă aduce previziunile astrologice complete pentru acest nou început de săptămână.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru ziua de luni, 19 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

BERBEC

Sunteți mai determinat ca niciodată să obțineți ceea ce vă doriți. Ziua va începe cu o veste bună primită de la cineva neașteptat, ceea ce vă va ajuta să fiți cu un pas mai aproape de țelul vostru. Poate fi vorba de o propunere pentru lansarea unei afaceri sau pentru găsirea unui job nou. În orice caz, rezultatele se vor vedea în viitor pe plan material.

TAUR

Deși aveți tendința să fiți încăpățânat de fire, astăzi dați dovadă de multă empatie și răbdare, și deveniți sprijinul cuiva care are nevoie, dar care nu a avut curajul să vă mărturisească până acum. Aveți parte de o zi ce vă va aduce împlinire pe plan sufletesc.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Deși vă simțiți destul de obosiți în ultimul timp, astăzi veți avea „un nou suflu” de energie. Vă concentrați pe obiectivele profesionale, dar nu uitați că și viața personală este la fel de importantă. Învățați să echilibrați lucrurile, chiar dacă nu vă stă în fire.

RAC

Este posibil să vi se ivească posibilitatea unei oportunități pe plan profesional. Poate fi vorba de un nou proiect, destul de solicitant, dar care vă va aduce multă satisfacție, fiindcă poate fi ceva ce vă doriți de mult să faceți. Astrele vă sfătuiesc să acceptați orice propunere,

ADVERTISEMENT

LEU

Sunteți foarte carismatic din fire, ceea ce vă va ajuta să ameliorați o situație delicată care durează de ceva vreme. Poate fi vorba de o discuție de cuplu pe care riscați să o purtați, ca o continuare a unei dispute din trecut. Veți reuși să treceți cu bine peste tensiuni și să o luați, într-un fel, de la început alături de partenerul de viață, să găsiți soluții noi la probleme vechi.

FECIOARĂ 

Sunteți într-o pasă foarte bună din punct de vedere personal. Reușiți să vă concentrați pe voi-înșivă și să realizați niște proiecte care au legătură cu pasiunile de care nu ați avut timp să vă ocupați în trecut.

BALANȚĂ

Aveți timp de toate. Reușiți să găsiți un echilibru perfect între viața profesională și cea de cuplu, astfel încât petreceți momente magice alături de partenerul de viață.

SCORPION

Acceptați ajutor din partea celor dragi în legătură cu un proiect profesional. Deși ai tendința să fii sceptic față de astfel de acțiuni, de data aceasta ai o intuiție bună și accepți. Ascultă-ți inima.

SĂGETĂTOR

Ambiția te va duce departe, în special astăzi, când totul îți merge bine. Dai dovadă de meticulozitate în ceea ce întreprinzi și de răbdare cu cei din jur.

CAPRICORN

Lucrurile se aranjează cum vrei, iar asta îți dă speranță pentru viitor. Veniturile încep să se rotunjească și reușești chiar să reglezi și anumite probleme pe plan sentimental. Nici tu nu știi cum reușești, dar totul îți iese foarte bine! Astrele îți surâd.

VĂRSĂTOR

Sarcinile de la locul de muncă se înmulțesc, iar asta poate să te ia prin surprindere. Fie că e vorba de un proiect mai vechi care se apropie de final, ori de unul nou, ai foarte mult de muncă și riști să devii obosit foarte repede, dar nu dispera, fiindcă la final vei culege roadele efortului depus.

PEȘTI

Ești foarte sensibil la vorbele celor din jur și riști să te închizi în tine, de aceea trebuie să încerci să-i asculți și pe cei din jur. Cheia succesului este munca în echipă.

ADVERTISEMENT