Life

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020. Vești importante pentru Vărsători

21.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de luni 21 decembrie 2020 Vesti importante pentru Varsatori
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020, aduce multe momente de bucurie pentru nativi. Concediile, cumpărăturile cu ocazia sărbătorilor și revederile cu oamenii dragi creează un tablou de armonie și bună dispoziție.

Pentru unii nativi, în schimb, ziua se va dovedi una plină, agitată și cu multe lucruri de rezolvat. O să aducă stres, oboseală și dorința de trece mai repede peste tot acest balamuc.

ADVERTISEMENT

Astrologii mai emit previziuni cu privire la viața sentimentală a nativilor. Pot apărea schimbări în relațiile acestora sau oameni noi care să le aducă speranța unui nou început. FANATIK vă aduce horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

E cea mai frumoasă perioadă din an pentru tine. Apropierea sărbătorilor îți aduce o bucurie imensă și faci totul cu drag. Ziua îți e aglomerată și ai multe de rezolvat, dar ești plin de energie și nu simți cum trece timpul, dând dovadă de eficiență.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna începe cu multe treburi la locul de muncă. E o perioadă grea în plan profesional, dar mai ai foarte puțin până la concediul mult așteptat. Sunt unele aspecte legate de job care nu te mulțumesc și o să-ți bați capul toată ziua pentru a le rezolva.

Gemeni

Ai parte de multe gânduri și te o zi de reflexie. Nimic nu pare a fi la locul normal și te-ai săturat de toată nebunia din acest an. Nu te entuziasmează decât că mai are puțin și se termină.

ADVERTISEMENT

Rac

Perioada sărbătorilor îți aduce aminte de oamenii dragi și îți pare rău că nu ai apucat să îi vezi de multă vreme pe unii dintre ei. Astfel, iei legătura cu persoanele apropiate și seara vine cu o reuniune care îți încălzește sufletul.

Leu

Ai parte de activitatea preferată: shoppingul. Vei petrece multe ore prin magazine în această zi, dar te încântă gândul că le vei aduce o bucurie celor dragi prin cadouri și esti nerăbdător să le vezi reacțiile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sărbătorile din acest an vor fi cu totul diferite față de restul. Au apărut schimbări majore și ești ocupat prin a rezolva lucruri ce țin de viitorul familiei, mult prea importante ca să suporte amânare, fie chiar și pentru sărbători.

Balanță

Te bucuri că ai cam terminat de pus la punct tot ce aveai nevoie pentru vizita unui om apropiat, care o să se întindă pe parcusul a câteva zile. Îți era dor de respectiva persoană, iar prezența acesteia îți va aduce multă bucurie.

Scorpion

Ziua de luni îți aduce bătăi de cap. Nu prea mai faci față tuturor sarcinilor ce ți-au revenit la momentul distribuirii acestora și răbufnești sub presiunea lor. Nu vrei decât să treacă toată nebunia și să ai parte de câteva zile de odihnă.

Săgetător

Apropierea sfârșitului acestui ai te face să te gândești la toate schimbările pe care le-a adus și la modul în care acestea te-au afectat. Ești convins că unii oameni nu au reapărut întâmplător și vei încerca să rezolvi mistere al căror sens nu îl înțelegi.

Capricorn

Zilele din acestă perioadă îți aduc aminte de oameni cărora de duci dorul și gândul la ei nu bucură prea tare. Au fost probleme care nu și-au găsit rezolvarea și distanțarea părea cea mai bună variantă. Nu ți-a adus prea multă fericire și acum o simți mai bine decât oricând.

Vărsător

Un om important din trecutul tău își va face apariția și vine cu vești importante despre intențiile pe care le are cu privire la un viitor împreună. E total neașteptată această apariție și o să te năucească puțin, dar sunt multe șanse de a ieși ceva promitător.

Pești

Partenerul de viață nu prea pare a fi pe aceeași lungime de undă cu tine în ultima vreme. Sunt discuții pe care nu le vei mai putea evita în această zi, iar ele pot duce la schimbări importante în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT