Life

Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020. Gemenii sunt anxioși, nervoși, în timp ce Vărsătorii au parte de un câștig

23.08.2020 | 16:09
Horoscopul zilei de luni 24 august 2020 Gemenii sunt anxiosi nervosi in timp ce Varsatorii au parte de un castig
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 24 august 2020, aduce multă bucurie pentru unii nativi. Capricornii încep săptămâna bine, cu entuziasm. La fel se întâmplă și în cazul Scorpionilor, care se pot îndrăgosti.
Puternicul Uranus și-a început retrogradarea pe 16 august 2020 și va continua până pe 14 ianuarie 2021. Acest lucru aduce schimbări majore de tot soiul. Vor fi situații fierbinți. Unii se vor simți chiar pe marginea prăpastiei.
Gemenii sunt tensionați. Este unul dintre cele mai afectate semne zodiacale din această perioadă. Fanatik aduce vești pentru toate zodiile.

Ce aduce ziua de luni, 24 august 2020, pentru toți nativii

Berbec

Cineva s-a jucat cu încrederea ta şi te-a manipulat cu largul tău concurs. Trezește-te la realitate și nu-ți mai pune bazele în primii oameni care apar în viaa ta. Eşti dezamăgit și pe bună dreptate, dar nu ai ce să mai faci acum. Situația este compromisă.

ADVERTISEMENT

Taur

S-au adunat multe treburi mărunte şi trebuia, odată şi-odată, să te ocupi şi de ele. Te sperie munca și rezolvarea lor, dar, ușor, ușor, le vei scoate la capăt. Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşeşti să le termini azi, te poți ocupa de partea emoțională mai intens.

Gemeni

Azi ești foarte irascibil din cauza banilor, pe de o parte, pentru că ai avut cheltuieli mari, dar nici în relația de cuplu lucrurile nu merg în direcția dorită. Poate ar trebui să vă luați o pauză de la tot.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu-i mai lăsa pe cei din jur să te comande. Autoritatea ta unde este? Nu te mai lăsa influențat pentru că nimeni altcineva nu-ți trăiește viața. Înainte de a fii sincer cu ceilalți, fii mai întâi cu tine.

Leu

Alungă negativitatea și pune-ți ordine în idei, sentimente și trăiri. Dacă simți nevoia să o iei de la capăt, fă-o, nu mai sta pe gânduri. Reinventează-te și află lucruri noi despre tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Eşti într-o fază a vieţii când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. Este greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursa captivităţii tale.

Balanță

Ziua a început bine, dar spre după amiază apar discuții din senin. Ai grijă la familie, iar persoana iubită nutrește ceva fără ca tu să știi. Ți-ai pus pre amult încrederea în relația asta, să nu ai surprize neplăcute. Grijă mare!

ADVERTISEMENT

Scorpion

Visele se îndeplinesc mai devreme sau mai târziu, trebuie să ai mai multă încredere în tine. Se întrevede o nouă iubite, o pasiune arzătoare la care nici nu visai. Astrele te sfătuiesc să fii atent în jurul tău să nu-ți scape printre degete.

Săgetător

A venit vremea să te ocupi de lucrurile lăsate de izbeliște în ultimele săptămâni. Familia joacă un rol major în rezolvarea acestor sarcini, deci nu încerca să le faci de unul singur, ci atrage-i în activităţile cotidiene.

Capricorn

Conştiinţa îți atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva în care tu nu te regăseșt, dar te încăpățânezi să mergi mai departe. Dacă e o chestiune de etică și este posibil să te trezești prea târziu.

Vărsător

Ești mai puternic decât crezi, mai ales că eforturile tale vor fi răsplătite curând. O să primeti un bonus, o sumă de bani sau un comision. Ești plin de enrgie și hotărât să faci tot ce ți-ai trecut în agendă.

Pești

Deschide bine ochii şi privește situaţia cu realism, pentru că dacă te împovărezi cu gânduri negre, frici şi stări negative nu te ajută să restabilești armonia în problema de faţă.

ADVERTISEMENT