Life

Horoscopul zilei de luni, 28 decembrie 2020. Noi provocări pentru Fecioară

28.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de luni 28 decembrie 2020 Noi provocari pentru Fecioara
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 28 decembrie 2020, vine cu situații noi și provocări pentru unii nativi, care au parte de o zi solicitantă. 

Totodată, unele zodii au noroc pe plan sentimental și urmează să-și întâlnească jumătatea. Sunt probleme de rezolvat și lucruri de pus la punct.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care sunt evenimentele și întâmplările din prima zi a săptămânii.

Horoscopul zilei de luni, 28 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai parte de reușite la locul de muncă și finalizezi câteva proiecte înainte de sfârșitul anului. Colegii se bazează pe tine și ideile tale te ajută să obții colaborările dorite. Ai ocazia să ieși în evidență și să te bucuri de laude din partea celor din jurul tău. Trebuie să-ți setezi niște limite dacă ceilalți așteaptă mult prea multe din partea ta.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o atitudine detașată și introspectivă, așa că nu iei foarte mult în seamă ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să se întâmple ceva neprevăzut sau să ți se anuleze niște planuri pentru care te-ai pregătit din timp. Acasă, lucrurile merg bine și petreci timpul cu familia la sfârșitul zilei.

Gemeni

Emoțiile sunt cele care te guvernează astăzi și ai parte de câteva probleme din această cauză. Relațiile cu ceilalți pot fi afectate, dat fiind vulnerabilitatea de care dai dovadă astăzi. Odihna și detașarea reprezintă rezolvarea pentru ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

Rac

Te relaxezi și reflectezi asupra unor decizii pe care trebuie să le iei cât de curând. Este momentul perfect pentru a rezolva niște probleme vechi sau pentru câteva mici schimbări în locuință. Ar trebui să eviți să ai atâta încredere în anumite persoane.

Leu

Își pui în practică ideile și te concentrezi pe activități recreative atunci când îți termini programul de lucru. Este o zi bună pentru a învăța lucruri noi și pentru a comunica cu oamenii din jurul tău. Nu este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau pentru promisiuni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai mai mult curaj și accepți anumite provocări care îți ies în cale. S-ar putea să ai o stare de confuzie și să nu îți dai seama ce vrei cu adevărat. Poți rezolva anumite lucruri cu care ai rămas în urmă și care nu mai pot aștepta foarte mult.

Balanță

Îți reamenajezi spațiul de lucru de acasă și pui câteva lucruri în ordine. Este timpul să faci curățenie prin casă înainte de noul an și să rezolvi problemele cu care ai rămas în urmă. Lucrurile merg bine în viața de cuplu și te așteaptă o surpriză din partea persoanei iubite.

Scorpion

O întâlnire neașteptată aduce schimbări în viața ta și urmează să ai o relație, lucru pe care ți-l dorești de mult timp. Colegii te solicită la locul de muncă pentru că au încredere în abilitățile tale de a rezolva sarcini complicate. Ar trebui să ai mai multă grijă la obiceiurile alimentare.

Săgetător

Nesiguranța și gândurile negative te țin departe de o nouă relație și de persoana care este interesată de tine. Nu ai cea mai bună dispoziție și te simți rău încă din prima parte a zilei. Puțin aer curat și o discuție cu o persoană apropiată te-ar ajuta să te simți mai bine.

Capricorn

Nu ai motivația necesară de a-ți duce toate treburile la bun sfârșit și faci totul într-un ritm destul de lent. Nu ai chef să vorbești cu nimeni și simți nevoia să stai în casă și să reflectezi asupra unor aspecte din viața ta. Ai putea face ordine prin casă dacă vrei să te simți mai bine.

Vărsător

Relația de cuplu merge foarte bine și începeți să faceți planuri pentru anul care vine. Ar trebui să te ocupi mai mult de sănătate și să faci câteva exerciții fizice sau măcar o plimbare ca să te simți în formă. Un nou proiect îți ocupă timpul la locul de muncă și încerci să-l termini cât mai repede.

Pești

O persoană se arată interesată de tine și ai câteva temeri în cea ce privește începerea unei noi relații de cuplu. Nu comunici foarte mult cu colegii de la locul de muncă și simți nevoia să rezolvi anumite probleme pe cont propriu, fără să apelezi la ajutor.

ADVERTISEMENT