News

Horoscopul zilei de marți, 14 mai. Se anunță schimbări mari pentru două zodii

13.05.2019 | 17:48
Horoscopul zilei de marti 14 mai Se anunta schimbari mari pentru doua zodii

Astrologii au dat publicității horoscopul pentru ziua de marți, 14 mai 2019, iar veștile sunt destul de bune, pentru cea mai mare parte dintre nativii. Există însă și unele excepții. Încercați să evitați certurile din dragoste și totul va merge ca pe roate.

Horoscopul zilei de marți, 14 mai

Se anunță o zi cu schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi, în special în plan sentimental. Nu este exclus nici ca locul de muncă să vă aducă noi provocări. Una peste alta, ne așteaptă o zi plină de provocări.

Astrologii anunță o zi perfectă pentru cei din zodia Gemenilor, întrucât le va merge ca pe roate pe toate planurile.  Leii, în schimb nu vor avea parte de o zi prea fericită, mai ales din cauza dispoziției mai proaste.  Încercați să vă păstrați calmul, altfel veți înrăutăți situația.

Berbec

Nativii din Berbec ar trebui să evite călătoriile importante astăzi, pentru că în caz contrar riscă să se obosească. Chiar dacă ziua vi se va părea pierdută pentru că nu veți reuși să atingeți scopul propus, nu vă descurajați.

Taur

Taurii vor avea parte în sfârșit de aer proaspăt, pe toate planurile. Chiar dacă stresul nu v-a dat pace în ultima vreme, astăzi puteți lăsa necazurile în urmă și să vă relaxați, în compania familiei și prietenilor. Pur și simplu veți avea parte de liniște, atât la serviciu, cât și în familie. Profitați din plin de această zi pentru a vă încărca bateriile.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de 14 mai
Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de 14 mai

Gemeni

Se anunță o zi plină de oportunități pentru cei născuți în zodia Gemeni. Vor avea ocazia să pună în practică noi proiecte din sfera profesională, care vor aduce cu sine laude din partea șefilor. Sfatul astrologilor este să evitați pe cât posibil conflictele, stați cât mai departe de persoanele negativiste din jurul vostru și concentrați-vă exclusiv asupra lucrurilor care vă aduc zâmbetul pe buze. Nu e exclus să aveți parte și de mici neînțelegeri în familie, dar nimic îngrijorător, totul se va rezolva de la sine.

Rac

Racii se vor bucura de o zi liniștită, fără conflicte sau momente tensionate. Aveți posibilitatea să vă duceți obiectivele la îndeplinire cu mai mare ușurință. Astăzi, nimeni nu vă va putea sta în cale. Nu vă lăsați intimidați de anumite persoane invidioase, care nu privesc cu ochi buni realizările voastre. Din contră, bucurați-vă, e semn că vă aflați pe drumul cel bun.

Leu

Astăzi, nativilor din zodia Leu li se recomandă să aibă mai multă încredere în propriile abilități. Înarmați-vă cu mult curaj și o atitudine pozitivă, este rețeta perfectă pentru o zi de succes. În familie, lucrurile merg bine și în plus, s-ar putea să aveți parte de o nouă poveste de dragoste, cu un prieten vechi. Flacăra iubirii v-a cuprins în mod neașteptat, dar nu ezitați să-i dați curs. Viitorul sună bine.

Fecioară

Astrologii le recomandă Fecioarelor să nu ignorile sfaturile din partea colegilor și prietenilor apropiați, sau a familiei. Dacă vă simțiți presați de o problemă ce pare fără rezolvare, aceștia ar putea fi oamenii potriviți să vă ajute, cu sfaturi și nu numai. Nu vă împovărați la nesfârșit cu astfel de probleme, doar de dragul de a le demonstra celorlalți că vă puteți descurca și singuri. Uneori, puterea rezidă chiar din curajul de a recunoaște vulnerabilitatea.

Balanță

Nativilor din Balanță astrele le-au rezervat o zi de-a dreptul triumfătoare. Există o mare posibilitate să vă bucurați de un succes răsunător în plan profesional. Nici în zona sentimentală nu veți sta tocmai rău, pentru că sunt șanse să aveți parte de liniște interioară. Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație sentimentală, este indicat să dea curs semnalelor primite din partea unei persoane apropiate.

Scorpion

Astăzi este una dintre acele zile în care Scorpionii pot face absolut orice. Până și cele mai dificile probleme își vor găsi rezolvarea. Conflictele din sânul familiei, neplăceri birocratice sau orice alte probleme mai pot apărea, toate vor lua sfârșit astăzi.

Săgetător

Ziua de astăzi va părea lungă și obositoare. E posibil să ai parte de momente de stres, irascibilitate la locul de muncă sau  în relațiile cu rudele apropiate. Seara se anunță însă liniștită și aveți ocazia să vă relaxați puțin.

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt sfătuiți să se abțină de la asumarea rolului de mentor. Persoane cărora le vei împărtăși din experiența ta profesională, s-ar putea dovedi nerecunoscăroare.  Astrele îți recomandă să te concentrezi numai pe cei cărora le pasă cu adevărat de tine și problemele tale. O dispută mai veche legată de o moștenire și-ar putea găsi astăzi, în sfârșit, rezolvare.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă astăzi să se contreze în mod special asupra problemelor de sănătate. Nu e exclus chiar să ajungi la medic, pentru investigații mai amănunțite. Dacă totuși vei avea puterea să mergi la muncă, vei fi plăcut surprins de realizările pe care le vei obține. Seara este indicat să o petreci în liniște, departe de probleme.

Pești

Se anunță o zi liniștită pentru nativii din zodia Pești. Zâmbetul pe buze se poate dovedi rețeta ideală pentru o zi de succes. Te așteaptă bonusuri și beneficii surprinzătoare. Spre seară, vei avea parte de momente plăcute și relaxante, în compania persoanei iubite.