Life

Horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie 2020. Discuții aprinse pentru Gemeni, iar pentru Vărsători se anunță o zi excelentă

30.06.2020 | 15:39
Horoscopul zilei de miercuri 1 iulie 2020 Discutii aprinse pentru Gemeni iar pentru Varsatori se anunta o zi excelenta
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 1 iulie 2020, vine cu noi începuturi pentru unii nativi, dar și răsturnîri de situașii pentru alții. Gemenii sunt atenționați la locul de muncă, în timp ce Vărsătorii se bucură de o zi reușită.

Luna iunie debutează cu Mercur retrograd, ceea ce înseamnă multe bătăi de cap, griji și instabilitate. Trecutul se face din nou prezent și, parcă, nu ne lasă în pace. Propriul ego va fi rănit din plin.

ADVERTISEMENT

Toți nativi vor resimți această perioadă în care Mercur este retrograd și se retrage în Rac. Unii mai mult, alții mai puțin, dar absolut toate semnele zodiacale vor fi afectate.

Horoscop zilnic pentru miercuri, 1 iulie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Îţi este greu să accepţi realitatea aşa cum este. Nu trăi în visare, ci lasă mintea ta limpede şi precisă să ia cele mai bune decizii, apoi acceptă-le ca atare. Acultă-ţi cu sinceritate conştiinţa, pentru că de acolo vin cele mai înţelepte sfaturi.

ADVERTISEMENT

Taur

Venus retrograd s-a încheiat luna trecută și v-a lăsat multe lecții care, dacă le-ați învățat, vă vor ajuta în deciziile viitoare. Dacă nu, veți repeta aceleași experiențe.  Feți mai atenți la aspectele financiare. S-ar putea să vă goliți buzunarele.

Gemeni

Te lași prea ușor influențat de cei din jur și nu este deloc bine. Tu ai niște proiecte de dus la capăt și dacă nu îți vei vedea de drum și te vei tot uita în stânga și în dreapta, nu le vei termina niciodată. Nu mai bate pasul pe loc.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi, abordează o atitudine veselă, indiferentă față de ce, altădată, te-ar fi supărat. Detașează-te puțin de toate problemele și nu mai diseca firul în patru. Vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua.

Leu

Trecutul tău pune bazele viitorului, dar asta nu înseamnă că lucrurile sunt predestinate. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, acea temelie este lent descoperită. Fii receptiv la tot ceea ce transmite Universul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Această perioadă a anului te prinde întotdeauna într-o dispoziție atentă, în special dispusă să revizuiască structura pe care ai aplicat-o vieții tale și valorile care determină structura menționată.

Balanță

Ai o idee salvatoare, un sfat sau o soluţie genială care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ţi mintea la contribuţie şi găseşte cuvintele cele mai potrivite pentru situaţia de faţă.

Scorpion

Unul dintre următorii tăi prieteni apropiați ar putea să apară azi și e important să faci conexiunea și să începi o discuție. Îl vei recunoaște? Probabil că nu, dar un lucru este sigur: îi vei recunoaște simțul umorului, pentru că este la fel de groaznic ca al tău.

Săgetător

Ai nevoie de comunicare, de socializare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii.

Capricorn

A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu îl mai poţi schimba după aceea, deci gândeşte-te bine înainte de a spune ultimul cuvânt. Când eşti sigur pe ceea ce vrei, pe ceea ce simți, acționează.

Vărsător

Ceva, vești de la o rudă sau un prieten îndepărtat, o schimbare bruscă la locul de muncă, o perturbare a rutinei tale nocturne, va apărea care necesită o gândire mai atentă.

Pești

Nu neglija situaţia financiară. Dacă stai prost la acest capitol, încearcă să cauți o sursă alternativă de venituri. Cumpără un bilet la loto, horoscopul spune că ai există șansa de a câștiga o sumă importantă de bani. În această seară, este foarte posibil să începi o nouă poveste de iubire.

 

 

ADVERTISEMENT