Life

Horoscopul zilei de miercuri, 19 august 2020. Racii se simt blocați în trecut. E vremea renașterii

19.08.2020 | 12:18
Horoscopul zilei de miercuri 19 august 2020 Racii se simt blocati in trecut E vremea renasterii
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 19 august 2020, coincide și cu Luna Nouă în Leu, care ne îndeamnă spre iubire, noi începuturi, asumare și responsabilitate. Este timpul să răspundem cu empatie și răbdare celor din jur.

Este o periadă în care trebuie să ne iertăm propriile greșeli, să îi iertăm pe cei care ne-au greșit și să îi privim cu acceptare și compasiune. Să excludem judecata din mintea noastră și să încercăm să fim mai buni.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci este o zi cu mare încărcătură emoțională. Fanatik vă spune cum va arăta ziua pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic: miercuri, 19 august 2020. Ce zi vor avea nativii

Berbec

Vrei să faci anumite schimbări în viața profesională, iar acum este cea mai bună perioadă. Astrele te susțin în acest demers, și poți înepe să pui bazele unei noi vieți sau a unei noi abordări. Vibrația zilei este 1.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți pui întrebări legate de existența ta, de rostul tău pe pământ. Zeci de întrebări îți inundă mintea și te distrag de la treburile pe care le ai de făcut. Partenerul de viață se simte neglijat.

Gemeni

Începi ziua greu, cu dureri de spate sau de gât, cauzate de stres și poziții nefirești. Relațional, ai parte de susținere și iubire. Partenerul te va ajuta într-un demers. Numărul norocos este 5.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu trebuie să rămâi blocat în trecut. Este vremea să te desprinzi și să-ți cauți dumul fără să te mai abați de la el. Astrele te susțin, Luna Nouă are rostul ei și, dacă vei respecta propriile idei și dorințe, vei reuși să te recalibrezi.

Leu

Ești predispus la discuții contrdictorii cu cei din jur. Încearcă să nu mai fii atât de tipicar, mai lasă de la tine, pentru că nimeni nu este perfect. Păstrează-ți calmul, poți rezolva mai ușor așa. Caută sprijin moral în familie, aceasta nu te va dezamăgi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi încununată de succes, cel puțin în zona sentimentală.  Primești o ofertă de dragoste, un inel, o cerere, o propunere sau cineva își va mărturisi dragostea. Este un lucru minunat. Cifra zilei este 3 și îți aduce noroc.

Balanță

Ai multe idei dar nu știi cum să le pui în practică. Se anunță mici dispute cu partenerul. Unul dintre voi trebuie să găsească maturitatea necesară să aplaneze discuțiile până nu vor degenera.

Scorpion

Ți-ai pierdut nădejdea și crezi că te-a părăsit toată lumea. Complet greșit. Cine trebuie să fie lângă tine, este. De aceea, te bate gândul să renunți la un proiect pe care ți l-ai dorit demult, pentru că ți-e teamă că va fi un eșec.

Săgetător

Creativitatea și spiritul de inițiativă vor atinge cote înalte. Cineva sau ceva te va scoate din impasul financiar în care te afli. Ai multe lucruri pe cap, multe cheltuieli, dar o vei scoate la capăt, așa cum reușești de fiecare dată. Numărul zilei este 8. Bucură-te familie.

Capricorn

Vei fi poate surprins de mesajele cuiva din trecut care este posibil să te caute pentru a relua relația de dragoste. Însă oricât de flatat te-ai simți, acum vezi că totul depinde de tine, și cel mai probabil că vei spune nu, pentru că nu intenționezi să trăiești în trecut.

Vărsător

Astrele te sfătuiesc să acționezi cu răbdare în orice vrei să întreprinzi. Ai tendința să renunți ușor, atunci când lucrurile nu se aliniază când și cum vrei tu. Nu îți forța norocul. Ai multe motive de recunoștință.

Pești

Cifra zilei este 6 și ai o zi extrem de bună pe axa relațională. Vei avea ceva discuții și întâlniri, deoarece vei dori să clarifici o neînțelegere. Chiar dacă discursul tău este clar și concis, încearcă să nu monopolizezi discuțiile.

 

 

ADVERTISEMENT