Life

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020. Zi agitată pentru Vărsători

26.12.2020 | 02:00
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020, anunță o zi marcată de armonie și căldura din sânul familiei. Nativii se vor bucura de liniște și odihnă.

În schimb, unele semne zodicale se vor confrunta cu diverse sarcini de rezolvat. Sunt răspunsuri la cerințele celor apropiați sau responsabilități ce țin de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Astrologii mai preconizează apariția unor elemente surprinzătoare, cadouri sau vizite neașteptate. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru a doua zi de Crăciun, sâmbătă, 26 decembrie.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Ziua este una marcată de armonie și de o atmosferă cu totul deosebită lângă oamenii dragi. Poate să apară și o vizită la care nu te așteptai, dar persoana respectivă este bine venită și vă va aduce multă bună dispoziție.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de aceste zile libere, dar parcă nu poți să stai prea mult timp fără să faci ceva. O să-ți petreci ore bune cu o activitate recreativă de care ți-era dor sau poate vei ieși la o plimbare alături de partenerul de viață.

Gemeni

Descoperi că liniștea din zilele acestea te cam plictisește și ai vrea să te întorci la activitățile normale. Este posibil să-i faci o vizită unui prieten apropiat pentru a ieși din casă și a schimba o vorbă cu cineva.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să faci niște drumuri pentru a-i oferi o mână de ajutor unui apropiat. O faci cu drag și dorind să-i oferi un sprijin în această perioadă dificilă, mai ales pentru cei singuri.

Leu

Planurile din această zi au toate șansele să sufere modificări. De la seara liniștită petrecută în doi o să ajungeți la o reuniune cu prietenii la domiciliul unuia dintre ei. Atmosfera este una de sărbătoare și o să te bucuri că ai ieșit din casă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești concentrat pe multe lucruri pe care trebuie să le rezolvi în viitorul apropiat. Chiar dacă nu ai posibilitatea să faci prea multe în aceste zile libere, te mulțumești cu planificarea unor activități sau calcularea cheltuielilor ce vor veni.

Balanță

Chiar dacă zilele acestea au fost cumva diferite celor din alți ani, cu mult mai puțină lume prezentă, tot simți oboseala pregătirilor pe care ai fost nevoit să le faci, asigurându-te că toți cei dragi au ce le trebuie. Profiți de această zi pentru a te odihni și a-ți încărca bateriile.

Scorpion

Te bucuri de prezența unui om apropiat, care a reușit cu greu să ajungă la tine. Sunt multe ore în care veți recupera timpul pierdut, punându-vă la curent cu toate noutățile petrecute în viețile voastre în timpul în care ați fost departe unul de celălalt.

Săgetător

Te bucuri de zile petrecute în preajma prietenilor și de jocurile și activitățile voastre preferate. Este posibil să faceți o plimbare pe seară, ieșiți să luați o gură de aer după multe ore petrecute în casă.

Capricorn

Pentru că e o perioadă deosebită din an, te tot gândești la un om apropiat care e la distanță. Reușești cu greu să îl contactezi, dar efortul merită și dorul de omul respectiv se mai alină după discuții îndelungate cu acesta.

Vărsător

Ziua vine cu multe provocări, dar te așteptai la ele. Nu e cea mai bună perioadă pentru a munci, iar reponsabilitățile de la locul de muncă au toate șansele să te copleșească. Sunt multe lucruri de rezolvat și sarcini de dus la bun sfârșit.

Pești

Deși credeai că s-a terminat cu cadourile, o să mai apară unul care să te ia prin surprindere. Un om drag a întârziat în a-și face apariția, iar sosirea acestuia o să aducă multă bucurie.

ADVERTISEMENT