Life

Horoscopul zilei de vineri, 25 decembrie 2020. Clipe memorabile alături de cei dragi

25.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de vineri 25 decembrie 2020 Clipe memorabile alaturi de cei dragi
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, aduce clipe frumoase și memorabile pentru nativi, care petrec Crăciunul alături de cei dragi. 

Nativii îi văd pe cei apropiați într-o lumină nouă și încearcă să profite de aceste clipe în care familia se reunește. Totodată, unii au parte de momente de confuzie și incertitudine în legătură cu anumite situații și persoane.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de vineri. Află care sunt planurile astrelor pentru zodia ta în ziua de Crăciun.

Horoscopul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Ziua de Crăciun îți aduce o nouă raportare la anumite lucruri. Îi vezi pe cei apropiați așa cum sunt ei și petreci această zi alături de ei. Norocul îți surâde și în plan amoros, pentru că persoana iubită urmează să-ți facă o surpriză spre sfârșitul zilei.

ADVERTISEMENT

Taur

Rudele vor fi curioase cu privire la situația ta amoroasă, dar nu lăsa acest lucru să te descurajeze. S-ar putea să-ți găsești jumătatea exact atunci când nu te aștepți, iar momentul magic ar putea avea loc chiar astăzi. Ar trebui să renunți la așteptările pe care le ai de la anumite persoane.

Gemeni

Chiar dacă astăzi vrei să eviți anumite discuții, ar fi bine să-i spui persoanei iubite dacă ai vreo problemă legată de relație. Același lucru este valabil și în cazul membrilor familiei sau prietenilor apropiați. Nu ți-au rămas foarte mulți bani din cauza cheltuielilor pentru sărbători, dar acest lucru nu este important acum, când ai tot ce-ți trebuie.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o atitudine pozitivă și profiți la maximum de clipele petrecute alături de familie. Chiar dacă v-ați reunit într-o formulă mai restrânsă, acest lucru nu este o piedică pentru a vă distra împreună. S-ar putea să ai o dispoziție emotivă spre sfârșitul zilei și să ai mici conflicte cu cineva din casă.

Leu

Comunici foarte bine cu invitații de la masa de Crăciun și aveți ocazia să practicați anumite hobby-uri în această zi de sărbătoare. Sta foarte bine la capitolul sănătate, dar ar fi indicat să nu faci excese alimentare, altfel îți vei da organismul peste cap.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este momentul perfect să începi o nouă relație și să comunici mai mult cu persoana care este interesată de tine. Cel mai probabil, ziua de Crăciun va fi o surpriză pentru amândoi. Primești mesaje și urări de la persoane cu car enu ai vorbit de foarte mult timp, lucru care îți aduce bucurie.

Balanță

Ai o dispoziție schimbătoare și orice lucru neînsemnat te enervează. Încearcă să iei o gură de aer și să nu-ți verși nervii pe cei dragi, mai ales în ziua de Crăciun. A doua parte a zilei ți-ar putea aduce vești bune, iar starea ta de spirit se va schimba complet.

Scorpion

Vrei să ai parte de liniște și pce și încerci să nu reacționezi atunci când cineva îți adresează vorbe care te-ar putea deranja. O dezamăgire în plan personal ți-a stricat dispoziția, însă aceasta se va schimba curând, pentru că seara te va suna o persoană specială.

Săgetător

Persoana iubită ți-ar putea face o surpriză la care nu te-ai fi așteptat prea curând. Pentru nativii singuri, astrele le pregătesc o întâlnire aparent întâmplătoare cu o anumită persoană care va juca un rol important în viața lor cât de curând. Încearcă să ai o atitudine calmă și tolerantă, chiar dacă cineva te enervează.

Capricorn

Ai rezolvat o problemă mai veche și ai o stare de liniște, stare pe care nu ai simțit-o de mult timp. Te ocupi de invitații tăi sau ajuți gazda care te-a chemat la masa de Crăciun, dacă nu este organizată de tine. Cei dragi îți vor face un cadou la care visai de mult timp.

Vărsător

Nu reușești să-ți duci toate planurile la bun sfârșit, însă ai încredere că totul se va rezolva cât de curând. Bucură-te de momentele în familie și mănâncă fiecare fel de mâncare cu moderație, mai ales dacă ai ținut post sau o altă dietă. Nu este momentul pentru vizite la medic.

Pești

Te distrezi alături de cei apropiați și nu refuzi nimic. Spune-le persoanelor din viața ta cât de mult le apreciezi, iar acest lucru te va face să te simți mult mai bine. Te așteaptă o zi încărcată, dar ete un lucru bun, pentru că o petreci așa cum vrei tu, alături de familie și prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT