ADVERTISEMENT
Life

Horoscopul zilei de vineri, 28 august 2020. Racii sunt empatici și pot cădea pradă celor din jur

Autor: Stefania Bacanu | 27.08.2020 | 15:29
Horoscopul zilei de vineri, 28 august 2020. Racii sunt empatici și pot cădea pradă celor din jur
Horoscopul zilei de joi, 27 august 2020. Racii sunt empatici și pot cădea pradă celor din jur. Sursa foto: pixabay.com

Ziua de vineri, 28 august 2020, va fi plină de emoție pentru unii nativi. Vor fi și emoții negative din cauza implicării prea mari în problemele și nevoile celor din jur. De exemplu, Racii.

ADVERTISEMENT

Ei, firi extrem de sensibile și empatice, pot fi în pericol să cadă pradă foarte ușor. Așa că, astrele îi sfăturiesc să își vadă de problemele lor, mai bine. Vărsătorii, însă, au o zi peoductivă.

Este bine să știm previziunile astrelor pentru fiecare zi, ca să știm la ce să ne așteptăm de la ziua în curs. Fanatik vă prezintă horoscopul pentru toate zodiile în parte.

ADVERTISEMENT

Ce spun astrele pentru vineri, 28 august 2020

Berbec

Este o zi bună, în general. Nu scapi de muncă și stres nici azi, dar e mai bine decât de obicei. Vor fi momente în care vei simți nevoia să îți exprimi emoțiile și trăirile reprimate prea mult timp.

Taur

Astăzi ești inspirat și poți lua cele mai bune decizii, atât pentru tin, cât și pentru familie. Ar trebui să profiți de acest aspect și să te bucuri, pentru că, în ultima vreme ai ales numai greșit.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemenii au tendința să vadă partea goală a paharului, iar asta nu îi ajută să depășească momentele dificile. Pe de altă parte, zilele acestea vor munci extrem de mult și risă epuizarea fizică.

Rac

Racii sunt empatici, iar asta le poate aduce manioularea celor dun jur. Vor avea discuții ușor aprinse inclusiv cu partenerul. Astrele îi sfătuiește să fie mai rezervați și să nu se mai implice atât de mult în problemele altora.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu te aştepta să primești cele mai bune veşti ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Ar fi bine, totuși, să nu subestimezi lucrurile.

Fecioară

Alege-ți modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de felul în care ești tratat. A fi mereu împăciuitor şi blând nu te avantajează, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte.

ADVERTISEMENT

Balanță

O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra persoanei pe care o iubiți, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie. Este foarte bine că îți exprimi sentimentele. Astrele te susțin în toate demersurile.

Scorpion

Ai motive să respiri uşurat deoarece greul a trecut și ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare. Nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a finalizat. Trebuie să-ți revii după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te privești prin ochii celor din faţa ta, care văd şi lucruri grozave, demne de laudă! Cu toții greșim, dar dacă ți-ai văzut greșeala, eși deja cu un pas înainte.

Capricorn

Dacă sunteți la începutul unei acţiuni de la care aveți mari aşteptări în perioada următoare, fiți sigur că momentul este excelent şi veți vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Vărsător

Ești foarte productiv azi și deții toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Rareori ți se oferă astfel de ocazii de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă. Fă un pas în faţă şi arată cine ești!

Pești

Se anunță o zi lejeră, poate fi chiar o petrecere la voi acasă, pe nepusă masă. Cineva vă face o vizită neașteptată, dar vă va bucura foarte tare. Împreună. puteți pleca la drum. Poate dați o fugă până la mare, pe final de sezon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!