Life

Horoscopul zilei: sâmbătă, 22 august. Taurii au probleme în dragoste

21.08.2020 | 15:29
Horoscopul zilei sambata 22 august Taurii au probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de sâmbătă, 22 august, o zi în care provocările se țin lanț, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește viața sentimentală. Rămâi optimist și cu zâmbetul pe buze, pentru că doar așa le vei putea înfrunta.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur, ai mare grijă cum reacționezi față de persoana iubită. Nu de alta, dar îți face anumite reproșuri și ești tentat să îi răspunzi pe un ton destul de dur, care s-ar putea să o determine să plece.

ADVERTISEMENT

Mai bine lasă orgoliul deoparte și fii mai împăciuitor. Nu lăsa un lucru mărunt să distrugă relația pe care ai clădit-o în ani întregi. Cu atât mai mult cu cât vă leagă sentimente puternice.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 august

Berbec

Ești în fața unei hotărâri importante și nu ar trebui să duci povara asta de unul singur. Cere ajutorul unor persoane cu mai multă experiență. Nu vor ezita să îți ofere sfaturi prețioase.

ADVERTISEMENT

Taur

Chiar dacă persoana iubită îți face reproșuri, încearcă să asculți cu calm ce are de zis. Nu îi răspunde cu aceeași monedă, pentru că riști să o pierzi.

Gemeni

Ai vrea să pornești o afacere nouă, dar simți că nu e momentul potrivit. Poate ar trebui să îți urmezi intuiția de data asta.

ADVERTISEMENT

Rac

Partenerul a cheltuit prea mulți bani și lucrul ăsta te nemulțumește profund. Încearcă, totuși să eviți un scandal.

Leu

Te ambiționezi să termini un proiect dificil, dar simți că nu mai ai vlagă. Lasă pe altă dată, că nu au intrat zilele în sac.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești presat de o problemă financiară și nu știi cum să îi dai de cap. În plus, o rudă neîndepărtată îți face tocmai acum o vizită neanunțată.

Balanţă

Îți iei inima în dinți și ceri o mărire de salariu. Ba chiar ai câștig de cauză, dar nici nu știi ce te așteaptă. Bani mulți, sarcini pe măsură.

Scorpion

O problemă de natură sentimentală îți strică ploile și devii morocănos. Încearcă, totuși să nu-ți verși nervii pe cei care vor doar să te ajute.

Săgetător

Nu încerca să meșterești prin casă, pentru că riști să provoci un accident nedorit. Mai bine lași orgoliile deoparte și chemi pe cineva care se pricepe.

Capricorn

Te bate gândul să lansezi o afacere, dar ar fi bine să nu te pripești. Cere sfatul unei persoane cu experiență. Te va învăța cum să procedezi.

Vărsător

Nimic nu îți iese cum ți-ai propus și asta aproape că te deprimă. Ba chiar încerci să cauți vinovați în stânga și în dreapta. Cu o astfel de atitudine nu faci decât să provoci conflicte inutile.

Peșto

Un prieten îți propune să i te alături într-o afacere de pe urma căreia poți câștiga bani frumoși. Sau așa pare la prima vedere.  Mai bine amâni o decizie finală până când vei fi sigur că procedezi corect.

ADVERTISEMENT