Life

Horoscopul zilei: vineri, 22 ianuarie 2021. Capricornul este solicitat din toate părțile

22.01.2021 | 02:00
Horoscopul zilei vineri 22 ianuarie 2021 Capricornul este solicitat din toate partile
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 22 ianuarie 2021, aduce rezolvări pentru unele zodii, care se vor bucura de un sfârșit de săptămână liniștit. Pe de altă parte, unii nativi au o zi încărcată și trebuie să pună la punct anumite lucruri. 

Două zodii au parte de noroc în plan sentimental și au șansa să întâlnească o persoană cu care vor forma o legătură puternică.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunule astrologice complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Află ce-ți rezervă astrele în funcție de zodie.

Horoscop zilnic: vineri, 22 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Vești bune la fârșit de săptămână. Ți se propune o nouă colaborare la locul de muncă pentru că superiorii au încredere în abilitățile tale. În plus, este vorba și despre o sumă mare de bani, așa că nu ai nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai parte de surprize din partea unei persoane pe care nu ai văzut-o de mult timp și care vrea să te vadă. Rezolvi o situație care nu îți dă pace de mai multă vreme și te eliberezi de o grijă.

Gemeni

Ai planuri mărețe în ceea ce privește cariera, însă ar fi bine să le păstrezi pentru tine și să nu dezvălui nimic până nu ai certitudinea că le poți materializa. Ai parte de schimbări în viața personală, poate apare o persoană care îți aduce o influență pozitivă.

ADVERTISEMENT

Rac

Te confrunți cu o situație complicată și nu știi cum să o scoți la capăt. Un membru al familiei sau un prieten apropiat te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine tot ce se întâmplă și să găsiți împreună o rezolvare.

Leu

Dai lovitura la locul de muncă și cei din jur îți apreciază eforturile. Urmează mai multe avantaje, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu. Primești o veste neașteptată din partea unei rude, lucru care te face să-ți pui câteva întrebări.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ai suficientă energie pentru a duce totul la bun sfârșit la job, așa că te ocupi de sarcinile urgente ca să te poți relaxa mai mult. Ai nevoie de o evadare din rutină, să-ți reîncarci bateriile cu alte activități.

Balanță

Nu ar trebui să faci promisiuni dacă nu ai aranția că le poți respecta,altfel vei dezamăgi alte persoane. Totodată, ar fi bine să te deconectezi și să iei o pauză de la activitățile stresante. Ai parte de o surpriză la sfârșitul zilei.

Scorpion

Ai multe de făcut și simți că nu vei reuși să termini totul pe cont propriu. Nu refuza ajutorul celor din jur, poate chiar se pricep la task-ul respectiv și termini lucrurile mai repede decât ți-ai propus. Spre seară, într-un context cu totul neașteptat, întâlnești o persoană cu care ai putea avea o relație.

Săgetător

Faci o impresie bună la locul de muncă atât în fața colegilor, cât și a superiorilor. Ți se propune un nou proiect important și te gândești bine înainte să-l accepți. Asigură-te că faci alegerea cea mai bună pentru tine.

Capricorn

Ai o zi încărcată și nu știi dacă reușești să termini tot ce ai de făcut. Nu te grăbi și nu te forța să faci eforturi mai mari decât trebuie. Urmează să primești o sumă de bani din partea unor rude și plănuiești să faci o investiție majoră cu ei.

Vărsător

Simți nevoia să te detașezi9 de agitația din jur și să faci totul pe cont propriu, fără să te deranjeze nimeni. Asigură-te că ai toate resursele necesare pentru a rezolva toate treburile. Se anunță o perioadă bună în plan sentimental, poate primești atenția acelei persoane care ți-a trezit sentimente.

Pești

Te cerți cu o persoană apropiată și nu știi cum să remediezi situația. Cel mai bine ar fi să aștepți o scurtă perioadă și să reluați discuția. Ziua are și părți bune, primul dintre ele fiind rezolvarea unei probleme vechi.

ADVERTISEMENT