Life

Horoscopul zilnic pentru duminică, 23 august 2020. Conflicte la nivel înalt, câștiguri importante și un divorț neașteptat

22.08.2020 | 21:50
Horoscopul zilnic pentru duminica 23 august 2020 Conflicte la nivel inalt castiguri importante si un divort neasteptat
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 23 august 2020, aduce noutăți clare pentru multe dintre zodii. Deși mulți nativi au conflicte serioase, trebuie să știți că lucrurile vor intra oe făgașul cel bun din săptămâna care vine.

Fanatik vă aduce horoscopul zilnic cu cele mai valide informații despre ce prevăd astrele în ceea ce privește viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Așadar, pentru că e o zi și cu neînțelegeri și conflicte, ar fi bine să vă relaxați puțin mușchii și să nu vă mai umflați în pene, ci în idei de calmare a spiritelor.

Horoscopul zilnic pentru duminică, 23 august 2020. Taurii trec prin perioade greu de înțeles

Berbec

Sunteți într-o stare emoțională foarte bună și nimeni nu vă poate face să vă simțiți altfel. Trebuie să rezolvați niște chestiuni cu acte, ceva documente pe care trebuie să le duceți unor rude sau prieteni, iar, în rest, ziua se anunță liberă pentru relaxare.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă aflați într-un moment sensibil al vieții voastre, sunteți la un pas să vă pierdeți persoana iubită, dacă nu deja s-a întâmplat acest lucru. Răscoala pe care o duceți și cu anumiți apropiați generează doar conflicte, lăsați-o mai moale.

Gemeni

Aveți chef de cumpărături, vă stă mintea numai la vacanță. Adevărul este că după toată această perioadă zbuciumată meritați și voi ceva în sensul ăsta. Azi vă relaxați poate la o piscină, nu ar strica nici puțină companie.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunteți ocupați cu familia, primiți și niște vizite de la ceva verișori cu pitici și o puneți toți de-un grătar. Vă petreceți seara în compania celor dragi, așa cum o făceați pe vremuri.

Leu

Deși vreți să ignorați problemele de la serviciu, tot weekend-ul v-ați gândit cum să le faceți față. Relaxați-vă, situația nu e atât de neagră pe cât pare. Sunteți pe mâini bune, iar șefii văd rezolvarea, iar concedierea nu este o opțiune.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunteți îngrijorați pentru copii, pentru rude, pentru ceva oameni apropiați. Nu știți cum să le săriți în ajutor, însă o vorbă bună este tot ce trebuie în acest caz 🙂

Balanță

Vă pregătiți pentru lansarea unui proiect, ori o discuție cu partenerii de afaceri. Cert este că azi vă faceți discursul. Nu vă faceți griji, totul va merge brici, veți reuși să-i impresionați.

Scorpion

Voi s-ar putea să câștigați niște bani, poate niște datorii pe care le recuperați, o moștenire, ceva bun o să se întâmple azi pentru voi. Seara se anunță a fi liniștită, înconjurată de cei dragi. Palpitații aveți, poate, când veți începe serviciul, acum vă bucurați de vacanță. Ori de această zi cu soare.

Săgetător

Sunteți puși pe distracție și parcă nimic nu poate sta în calea fericirii voastre. Aveți în plan să închiriați ceva la munte, la mare, poate să vă bucurați de acest ultime zile de vară.

Capricorn

Stresați cu serviciul, stresați cu familia, cu partenerul de viață. Sunteți plini de tensiune, iar un masaj sau ceva ceaiuri liniștitoare nu v-ar strica în această perioadă. Se vede o despărțire, un divorț neașteptate, o ceartă fulminantă, însă lucrurile pot intra și pe făgașul cel bun dacă știți cum să gestionați situația.

Vărsător

Câțiva prieteni v-au înșelat încrederea, nu vă mai simțiți bine cu ei și vreți să-i excludeți definitiv din viața voastră. Aveți grijă la decizii, să nu fie totuși pripite.

Peşti

Sunteți melancolici, dar vă trece starea după ce vă revedeți cu mai mulți prieteni. Ar fi bine să vă uitați la ceva filme pozitive, e perioada asta și așa destul de încărcată.

ADVERTISEMENT