Pariuri sportive

HORROR! Povestea fotbalistului care a vrut să se SINUCIDĂ de 5 ori!

David Cox era în urmă cu cîţiva ani o mare promisiune a fotbalului scoţian. Însă, conform presei engleze, lucrurile au luat o turnură urîtă în viaţa scoţianului care a încercat de 5 ori...
22.11.2014 | 10:55
HORROR Povestea fotbalistului care a vrut sa se SINUCIDA de 5 ori

David Cox era în urmă cu cîţiva ani o mare promisiune a fotbalului scoţian. Însă, conform presei engleze, lucrurile au luat o turnură urîtă în viaţa scoţianului care a încercat de 5 ori să se sinucidă, dar de fiecare dată a reuşit să fie salvat, ultima tentativă avînd loc în urmă cu o lună. 

Totul a început în urmă cu 10 ani a explicat David Cox pentru britanicii de la Daily Record: “Mă enervam mai repede decît oricine alt cineva şi mă mutilam cu cuţitul”, spune scoţianul. Fotbalul l-a ajutat o vreme să ţină depresia departe, chiar dacă a renunţat la şcoală pentru fotbal: “M-am lăsat ca să pot să joc la Kilmarnock cînd aveam 16 ani!”

JS48272375

A scăpat după ce a luat două supradoze

Din păcate pentru fotbalist, depresia a revenit la vîrsta de 19 ani cînd a început să fie împrumutat la echipe mai mici şi s-a despărţit de prietena alături de care avea un copil: “Nu îmi mergea nici jocul, eram frustrat că prietena m-a dat la o parte şi aşa ai reînceput problemele. Am luat de două ori supradoză. Norocul meu e că mama m-a găsit la timp în cameră şi m-a dus la spital. Asta m-a salvat”, declară Cox pentru Daily Record.

După acest episod, fotbalistul a mai primit o lovitură. Părinţii lui s-au despărţit, iar fosta prietenă îl ameninţa cu tribunalul: “Nu puteam să mă concentrez la joc, am încercat să ascund tot. Era prea mult pentru mine. Am avut un incident la vestiare, apoi am fost internat pentru prima dată la psihiatrie. Am stat acolo o săptămînă şi am văzut că există oameni care au probleme mult mai mari ca ale mele”, a declarat Cox.

david cox

“Aş fi reuşit să mă spînzur dacă nu intra sora mea în cameră!” 

Pentru David Cox a urmat o nouă perioadă neagră: “Cele două luni în care nu am avut echipă în 2012 au fost cele mai urîte. Am încercat să mă spînzur, dar exact atunci sora mea a intrat în cameră. Sînt sigur că aş fi reuşit dacă nu era ea”, a declarat Cox.

La finalul anului 2012, fotbalistul a semnat cu Peterhead, în liga a doua scoţiană. Cox a găsit în managerul  Jim McInally un sprijin: “M-a luat acasă la el, unde am stat pînă m-am simţit mai bine. După un an am crezut că totul e ok, dar nu avea să fie aşa”, povesteşte scoţianul.

“Demonii au revenit şi am început din nou să mă mutilez cu cuţitul. A fost un incident regretabil la un moment dat. Cîţiva prieteni au venit la mine acasă şi au încercat să îmi ia cuţitul din mînă. Nu a fost prea bine pentru ei, pentru că i-am bătut. Apoi am fost din nou internat. Cînd am ieşit, mă simţeam de 10 ori mai prost pentru ce am făcut. Mă gîndeam să încerc din nou să mă spînzur“, spune Cox.

“De ce nu am reuşit? Cred că mi-a fost prea frică”

Ultima tentativă a avut loc în urmă cu mai puţin de o lună. David Cox a încercat să se înece, dar a scăpat din nou. Scoţianul declară că vrea să trăiască şi nu se mai gîndeşte la suicid: “De ce nu am făcut-o pînă acum? Cred că mi-a fost prea frică, altfel cu siguranţă aş fi reuşit. Fiica mea va avea 5 ani imediat şi ăsta e un motiv”, a declarat David Cox pentru Daily Record.

David Cox are parte de ajutor specializat şi spune că “s-a săturat să fie acoperit de răni”. De asemenea, are şi un antrenor personal de fitness care să îl readucă în formă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!