News

Hoț din România, lovit de ghinion. De la 1 milion de euro s-a ales cu doar 4 beri. Povestea unui furt eșuat

Un hoț din România a fost lovit de un ghinion teribil. Avea ca țintă o spargere de 1 milion de euro, însă s-a ales doar cu 4 beri. Iată povestea unui furt eșuat.
01.07.2022 | 23:16
Hot din Romania lovit de ghinion De la 1 milion de euro sa ales cu doar 4 beri Povestea unui furt esuat
Cum s-a ales cu 4 beri un hoț din România care voia să fure 1 milion de euro. Sursa foto: cnet.com
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Giurgiu, hoț de ”meserie”, și-a stabilit un obiectiv măreț: o spargere de 1 milion de euro. În final, de la această sumă astronomică, a retrogradat până la 4 beri.

Cum s-a ales cu 4 beri un hoț din România care voia să fure 1 milion de euro

Pentru infractorul din Giurgiu, obiectivul de a pune mâna pe suma de 1 milion de euro a fost unul eșuat din start.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, oamenii legii l-au filat cu atenție și aveau deja informații certe că acesta vrea să spargă o casă.

Individul și-a pregătit în detaliu atacul. El a venit pregătit să scoată din perete un seif despre care credea că este plin cu bani și bijuterii. Pusă în gardă, fiica proprietarilor a plecat la timp de acasă.

ADVERTISEMENT

”Poliția, părinții mei și toată lumea mi-au spus să nu cumva să rămân singură în casă, să merg în apartamentul socrilor mei, pentru că acolo voi fi în siguranță, pentru că aici urmează să se întâmple un flagrant, să pătrundă cineva în locuință”, a spus femeia unui jurnalist de la Antena 3.

Revenind la ”eroul” nostru, acesta a ajuns în cele din urmă la casa vizată. Aici însă, problemele întâmpinate au fost uriașe.

ADVERTISEMENT

Întrucât seiful în care el visa că se află sume uriașe de bani și bijuterii era bine prins și în dulap și în perete, acesta nu a putut fi scos.

Astfel, hoțul s-a dat bătut. El nu a plecat cu mâna goală din casa spartă. S-a consolat cu 4 beri găsite în frigider.

ADVERTISEMENT

Procurorii l-au lăsat în libertate

Potrivit postului de știri citat, procurorul de caz a decis să-l lase pe individ în libertate, după numai 24 de ore pe care le-a petrecut în arestul preventiv.

S-a dispus doar măsura de control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Motivul principal pentru care a luat această decizie este faptul că hoțul a furat din casă numai 4 beri și a intrat în aceasta când știa că nu este nimeni în locuință.

Cu toate acestea, infractorul urmează să fie trimis în judecată și, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT