Fotbal intern

Hotărârea luată de liderii Peluzei Nord pentru Dinamo – FCSB: „Cea mai corectă decizie este ca steagul să nu apară pe niciun stadion!”

09.02.2020 | 14:04
Hotararea luata de liderii Peluzei Nord pentru Dinamo  FCSB Cea mai corecta decizie este ca steagul sa nu apara pe niciun stadion
ADVERTISEMENT

Peluza Nord a anunțat că se va întoarce pe stadion alături de FCSB la derby-ul cu Dinamo de pe 16 februarie. Liderii galeriei au luat hotărârea ca steagul „Peluza Nord” să nu fie afișat pe niciun stadion.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,18 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Hotărârea luată de liderii Peluzei Nord

Liderii Peluzei Nord au transmis printr-un comunicat oficial faptul că au luat hotărârea ca steagul „Peluzei Nord” să nu fie încă afișat la niciun meci și au mai transmis că vor respecta decizia membrilor galeriei, indiferent de drumul pe care îl vor urma:

„Așa cum am repetat începând cu 2015, Peluza Nord va respecta alegerea fiecărui membru al peluzei sale, indiferent de direcția pe care o urmează.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să fim un grup unit și din respect pentru toți cei care au fost, sunt sau vor fi alături de noi, considerăm că, pentru moment, cea mai corectă decizie este ca steagul Peluza Nord să nu apară pe niciun stadion”.

„Peluza va deveni mai puternică și mai unită alături de Mustață”

„Vă mulțumim pentru zecile de mii (fără exagerare) de mesaje, pentru încurajări, pentru înjurături, pentru aprecieri sau cuvinte grele și vă anunțăm că cei care își doresc să rămână anonimi vor rămâne în continuare.

ADVERTISEMENT

Cei care au ales un nou drum îl vor urma, iar cei care își doresc să se întoarcă, sunt așteptați începând din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo în deplasare) când peluza va deveni mai puternică și mai unită alături de Mustață (Skins Berceni), Insurgenții și cei deja prezenți alături de echipă.

Vă reamintim că orice decizie, orice comunicat, orice informare care implică Peluza Nord se va găsi în EXCLUSIVITATE pe această pagină. Orice informație pe surse, de la ziare până la televiziuni, de la ziariști la suporteri NU REPREZINTĂ PUNCTUL DE VEDERE al Peluzei Nord!”, au încheiat liderii Peluzei Nord.

  • 2 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat