ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Hotărîre RADICALĂ! Ce au DECIS oficialii Federaţiei Italiene

Federaţia Italiană de Fotbal va interzice dreptul cluburilor de a deţine jucători în coproprietate, scrie Gazzetta dello Sport. Federaţia a decis ca măsura să intre în vigoare parţial din...
Autor: Marian Popovici | 29.05.2014 | 12:54
Hotărîre RADICALĂ! Ce au DECIS oficialii Federaţiei Italiene

Federaţia Italiană de Fotbal va interzice dreptul cluburilor de a deţine jucători în coproprietate, scrie Gazzetta dello Sport. Federaţia a decis ca măsura să intre în vigoare parţial din vară, urmînd ca peste un sezon să fie eliminată total.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, a declarat că acest sezon va fi de tranziţie în cazul jucătorilor deţinuţi în coproprietate: “Cluburile vor mai avea dreptul să prelungească contractele jucătorilor cu un an, dar aceasta e o prevedere care va asigura doar tranziţia către eliminarea totală a coproprietăţii” a declarat preşedintele Federaţiei Italiene.

Coproprietatea prevede ca un jucător să fie deţinut în mod egal de două cluburi diferite. Jucătorul poate juca la un al treilea club, sub formă de împrumut, dacă toate cele 3 părţi sînt de acord.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!