Life

Hotelul din București care și-a făcut plajă urbană. Ce se întâmplă iarna

Hotelul faimos din București care a transformat o piscină într-o plajă urbană. De acum încolo, bucureștenii nu vor mai fi nevoiți să plece în Dubai sau Mykonos.
13.06.2024 | 11:02
Hotelul din Bucuresti care sia facut plaja urbana Ce se intampla iarna
Unde se află cea mai nouă plajă urbană din București. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru bucureștenii care au de gând să se relaxeze vara aceasta. Cei care vor să se bucure de plajă modernă nici măcar nu trebuie să mai părăsească Capitala. În București, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri a amenajat o plajă urbană.

Unde se află cea mai nouă plajă urbană din București

Proiectele ambițioase prind contur în România. Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din București a reamenajat un spațiu special pentru cei care vor să se bucure de plajă. Radisson Blu a creat o plajă urbană chiar în inima Capitalei.

ADVERTISEMENT

De acum încolo, bucureștenii și nu numai nu vor mai fi nevoiți să plece în Dubai, Mykonos sau Tulum. În Capitală, începând de anul acesta, există un spațiu amenajat la standarde moderne.

Radisson Blu a îndeplinit dorința multora de a se distra la standarde înalte, chiar la ei acasă. Potrivit wall-street.ro, plaja urbană dezvoltată de faimosul hotel este un pas înainte pentru industria hotelieră și nu numai.

ADVERTISEMENT

Plaja urbană se numește Nami Beach Club & More și a luat naștere din ambiția de a reinventa piscina interioară a hotelului. Investiția a fost una uriașă. Mai exact, a fost nevoie de 1.2 milioane de euro pentru ca bucureștenii să aibă la dispoziție propria lor plajă urbană.

Pentru ca experiența să se ridice la nivelul așteptărilor, managerul general s-a asigurat că le oferă viitorilor clienți toate condițiile. Pentru un confort sporit, acesta a bătut palma cu unele dintre cele mai mari branduri de băuturi răcoritoare și nu numai.

ADVERTISEMENT

Plaja urbană se va transforma în târg de Crăciun în perioada iernii

De acum încolo, plaja urbană va deveni un adevărat punct de atracție pentru toată lumea. Proiectul este unul ambițios și a prins contur datorită experienței pe care Lior Bebera o are în domeniul hotelier.

Nami Beach Club este un proiect care nu doar că va atrage lumea ca un magnet, ci va genera venituri considerabile pentru Radisson Blu. Potrivit managerului general, această plajă urbană va dubla sau va tripla veniturile, comparativ cu cele generate de fosta piscină interioară.

ADVERTISEMENT

Noua zonă destinată turiștilor și nu numai nu este utilă doar pe timp de vară. Având în vedere că sezonul estival durează doar patru luni la noi în țară, Lior Bebera a venit cu o soluție și pentru perioada iernii.

Începând cu anul acesta, în perioada Crăciunului, bucureștenii se vor bucura de un nou târg de Crăciun. Potrivit managerului, pe timp de iarnă, zona va deveni un spațiu dedicat activităților specifice de Crăciun.

ADVERTISEMENT
Tags: