Simona Halep

Hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov este închis și pare părăsit. Are lanțuri la porți. Foto EXCLUSIV

02.10.2019 | 17:21
Hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov este închis și pare părăsit. Are lanțuri la porți. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea să-și extindă hotelul din Poiana Brașov și va investi 500.000 de euro pentru amenajarea lui. Campioana de la Wimbledon a cumpărat hotelul Drachenhaus, de 4 stele, în urmă cu un an, pentru 2.000.000 de euro.

Hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov este închis și pare părăsit

Hotelul Simonei Halep are 24 de camere și este cotat foarte bine pe site-urile de specialitate. Simona vrea să construiască încă un etaj pentru a mări capacitatea de cazare a hotelului, iar în acest moment hotelul pare părăsit și are lanțuri la poartă. Toți clienții care avea rezervări după data de 1 aprilie au fost mutați în celelalte două hoteluri Drachenhaus.

ADVERTISEMENT

În afară de hotelul din Poiana Brașov, Simona Halep mai vrea să cumpere încă un hotel la mare. Campioana de la Wimbledon și-ar dori să achiziționeze un hotel în stațiunea Mamaia.

Hotelul Simonei Halep
Hotelul Simonei Halep

Simona a fost eliminată de la Beijing

„Spatele este mai bine, fac tratament zilnic și parcă este din ce în ce mai bine. Am avut două zile de pauză și astăzi (n.r. sâmbătă) m-am antrenat normal. În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”, a spus Simona Halep înaintea turneului de la Beijing, dar după eliminarea suferită a resimțit mai multe dureri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost eliminată în turul 2 al turneului de la Beijing, Simona Halep a reușit să obțină matematic calificarea la Turneul Campioanelor, la care va fi a 6-a participare consecutivă a ei.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie