News

Hoții au furat un seif cu 300 de mii de euro din Sectorul 1. Poliția Capitalei: ”Ocean’s eleven – varianta românească”

Un seif cu suma de 300.000 de euro a fost furat dintr-o locuință din Sectorul 1. Poliția Capitalei a avut o postare pe Facebook despre acest caz ”Ocean's eleven - varianta românească”. Ce s-a întâmplat cu hoții.
26.07.2022 | 23:03
Hotii au furat un seif cu 300 de mii de euro din Sectorul 1 Politia Capitalei Oceans eleven  varianta romaneasca
Un seif cu 300.000 de euro a fost furat din Sectorul 1. Sursa foto: europa.eu
ADVERTISEMENT

Marți, 26 iulie, Poliţia Capitalei a efectuat 10 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ialomiţa, după ce din Sectorul 1 s-a furat un seif care conținea aproximativ 300.000 de euro.

Un seif cu 300.000 de euro a fost furat din Sectorul 1. Ce s-a întâmplat cu banii și cu autorii jafului

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) anunță, într-un comunicat, că în urma verificărilor, persoanele suspecte că ar fi în spatele jafului au fost depistate și conduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

ADVERTISEMENT

În plus, mai spun oamenii legii, au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror proveniență nu a putut fi justificată, precum și două autoturisme.

Furtul acestei uriașe sume de bani a fost raportat luna trecută. Conform DGPMB, pe 18 iunie, Secția 4 a fost sesizată prin 112 de către o persoană că dintr-o locuință din sectorul 1 a fost furat un seif care conținea aproximativ 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale. După mai multe cercetări și investigații efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbați.

Poliția Capitalei, postare pe Facebook: ”Ocean’s eleven – varianta românească”

Imediat după ce acțiunea oamenilor legii a dus la prinderea suspecților furtului de 300.000 de euro, Poliția Capitalei a postat un mesaj pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Instituția precizează, într-o notă amuzantă, că polițiștii au avut de a face cu un caz ”Ocean eleven”, dar în varianta românească.

De notat faptul că, din acest comunicat, reiese că cea mai mare parte din prejudiciu a fost recuperată.

ADVERTISEMENT

”Ocean’s eleven – varianta românească

Mai și glumim, dar credem că, astăzi dimineață, cei care au fost treziți din somn nu au râs – 10 percheziții domiciliare, într-un dosar de furt calificat.

Trei bărbați sunt bănuiți că ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.
– Bărbații reținuți? check
– Mare parte din prejudiciu, recuperat? check

P.S.: Doar scenariile de film au un final fericit…pentru răufăcători”, se arată în postarea de pe site-ul de socializare al celor de la DGPMB.

ADVERTISEMENT