News

Hoții care au jefuit casa fiului senatorului Niculae Bădălău au fost prinși după aproape două luni

13.08.2020 | 12:29
Hotii care au jefuit casa fiului  senatorului  Niculae Badalau au fost prinsi dupa aproape doua luni
Senatorul PSD, Niculae Bădălău/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au prins pe cei care au spart casa lui Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău. Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax, că la această oră se fac percheziții la domiciliile suspecților.

Casa lui Gabi Bădălău, fiul social-democratului Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost prădată în seara zilei de 18 iunie. Hoții au sustras o sumă importantă de bani, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro, precum și mai multe ceasuri scumpe și bijuterii.

ADVERTISEMENT

Printre bunurile furate din locuința din Bolintin Vale se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro. Rămâne de văzut cât din prejudiciu va fi recuperat în urma perchezițiilor.

Joi seara, în jurul orei 19.00, am primit o sesizare de la un bărbat din oraşul Bolintin Vale cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. În acest caz efectuăm verificări pentru identificarea autorilor şi avem un dosar în lucru pentru furt calificat”, au precizat pe 19 iunie reprezentanţii IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Familia Bădălău pare a avea o problemă cu aceste spargeri de locuințe în ultimii ani. Nu cu mult timp în urmă, în 2018, locuinţa senatorului PSD Niculae Bădălău, tot din Bolintin Vale, a fost spartă de hoţi.

Jaful a avut loc pe 2 noiembrie 2018, în timp ce familia social-democratului dormea în casă.

Din informațiile de la acea vreme, hoţii au intrat în casă mascaţi şi au furat un pistol de tip Beretta, bijuterii, acte şi bani.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarației de avere Niculae Bădălau are bijuterii de aur alb și galben, precum și diamante, în valoare de 25 de mii de euro.

Tags: