News

Hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie au fost prinși. La cât se ridică prejudiciul 

22.04.2020 | 19:05
Hotii care iau spart casa lui Marian Vanghelie au fost prinsi La cat se ridica prejudiciul
ADVERTISEMENT

Hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie au fost prinși de polițiștii din Ilfov. Este vorba de trei bărbați care fac parte dintr-o grupare specializată în spargerile de locuințe.

Hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie au fost prinși. La cât se ridică prejudiciul

Forțele de poliție din județul Ilfov au realizat o serie de percheziții și au prins mai mulți indivizi care, în ianuarie, au spart vila fostului primar din Sectorul 5, Marian Vanghelie.

ADVERTISEMENT

În urma acțiunii oamenilor legii, trei bărbați bănuiți că au spart o casă din Snagov în luna ianuarie, de unde au furat bijuterii, ceasuri şi un tablou în valoare totală de 300 de mii de euro au fost reținuți. Se pare că locuința din care au fost furate bunurile este a lui Marian Vanghelie.

”În urma activităților investigativ-operative a reieşit faptul că la comiterea faptei au participat membrii unei grupări infracţionale, specializată în comiterea de infracţiuni de furt din locuinţe”, a declarat Ana Ciolcă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 22 aprilie, polițiștii din Ilfova au făcut mai multe percheziţi în Bucureşti şi Teleorman, în urma cărora ar ridicat suma de 7.300 de lei, ceasuri şi bijuterii.

Conform sursei citate, cei trei bărbați reținuți, cu vârste cuprinse între 40 și 48 de ani, vor fi prezentați joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Casa lui Vanghelie, prădată în ianuarie

Locuința lui Marian Vanghelie a fost atacată de hoți în luna ianuarie. Infractorii ar fi furat lucruri scumpe și de colecție din casa fostului primar. În plus, potrivit autorităților, casa a fost supravegheată de hoți vreme de ceva timp.

Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei a depus imediat plângere la Poliție și a dezvăluit faptul că fapta i se pare extrem de gravă și dorește ca vinovații să fie prinși.

ADVERTISEMENT

”Au furat un tablou de Pătrașcu, două ceasuri, niște bijuterii ale soției, butoni de-ai mei, cam tot ce-au prins. Nu am făcut o estimare, s-a făcut doar într-o formă oarecare, nu am făcut o estimare reală. Problema a fost că și-au permis să intre la 3 și ceva în casă, nu ajunsesem acasă, dar erau soția, copilul, soacra.

Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat așa lucrurile. De pe camerele de la vecini știm că au fost două persoane care au stat cam 25 de minute, credem că a fost și o a treia persoană cu o mașină”, a spus Marian Vanghelie la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT
Tags: