Hoții i-au spart casa, în timp ce el era pe teren în PSG – Liverpool 2-1! Paguba este uriașă!

Ciprian Postolache   
in PSG
29/11/2018, 17:03
Hoții i-au spart casa, în timp ce el era pe teren în PSG – Liverpool 2-1! Paguba este uriașă! GALERIE FOTO
Hoții i-au spart casa și i-au făcut pagubă de 600.000 de euro

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Fotbalistul lui PSG era pe teren în partida cu Liverpool, dar în acest timp hoții i-au spart casa din Paris. Informația a fost dată publicității de postul TV France info. Eric Maxim Choupo-Moting a intrat pe teren în partida cu Liverpool în locul lui Edinson Cavani, în minutul 65. În timp ce camerunezul se bătea pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, domiciliul său era spart de hoți.

Conform surselor publicației franceze, poliția judiciară din Paris a fost sesizată de familia fotbalistului după întoarcerea de la meciul PSG – Liverpool 2-1. Anchetatorii au stabilit și prejudiciul, iar suma este una uriașă, 600.000 de euro. Se pare că hoții au sustras mai multe bijuterii a căror valoare a fost estimată la 400.000 de euro. În afară de bijuterii, cei care au pătruns în locuința fotbalistului de la PSG au sustras și mai multe genți, în valoare de 200.000 de euro.

Hoții i-au spart casa lui Choupo-Moting, în timp ce el era pe teren la PSG – Liverpool 2-1! Pagubă de 600.000 de euro

Poliția din Paris a deschis o anchetă, dar nu a făcut public incidentul. Informația a apărut în presă pe surse. Conform celor de la France Info, hoții au intrat în locuință pe fereastră. Valoarea mare a pagubei se datorează faptului că, fotbalistului tocmai apucase să facă cumpărături pentru Sărbători și cheltuise mulți bani pe bijuterii și alte accesorii, pe care intenționa să le ofere drept cadouri prietenilor și rudelor din Camerun.

Choupo-Moting a anunțat poliția imediat după meci, ca i-a fost spartă casa din Paris

Chiar dacă seara i-a fost stricată de hoți,  Eric Maxim Choupo-Moting a avut și un motiv de bucurie. El a jucat în ultimele 25 de minute ale partidei PSG – Liverpool 2-1, intrând în locul lui Edinson Cavani. Camerunezul are acum mari șanse ca el și echipa sa să se califice în optimile Ligii Campionilor, competiție în care în acest sezon atacantul nu a reușit să marcheze.

  • 600.000 de euro este valoarea pagubei făcută de hoții care i-au spart casa lui Eric Maxim Choupo-Moting
Închide ×